Huoneet

2-kerroksinen kaksio, 3 vuodetta

Viihtyisiä kaksioita sisustettuna persoonalliseen kreetalaiseen tyyliin neljällä normaalilla vuoteella. Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö sekä lisä nukkumapaikka yläkerrassa (sänky ja nojatuoli). Olohuoneessa on vuodesohva yhdelle hengelle. Keittolevyt, jääkaappi ja hyvä keittiövarustus. kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Sateelliitti-tv, dvd-soitin ja puhelin. Silitysvälineet. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksikerroksinen kaksio

Viihtyisiä yksiöitä sisustettuna persoonalliseen kreetalaiseen tyyliin. Avoin pohjapiirros. Huoneistot ovat kaksikerroksisia yhdistetyllä olohuoneella/minikeittiöllä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, pieni uuni ja hyvä keittiövarustelu. Kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Dvd-soitin, satelliitti-tv ja puhelin. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Viihtyisiä kaksikerroksisa kolmioita sisustettuna persoonalliseen kreetalaiseen tyyliin. Kaksi erillistä makuuhuonetta, yksi molemmissa kerroksissa. Kaksi vuodetta molemmissa makuuhuoneissa. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Vuodesohva olohuoneessa. Osassa huoneistoja on kierreportaat ja osassa normaalit portaat. Osassa huoneistoja on avoin pohjaratkaisu. Tv satelliittikanavilla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Kahvinkeitin, mikro, pieni uuni, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Silitysvälineet. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Kaksikerroksinen yksiö

Yksiöitä sisustettuna persoonalliseen kreetalaiseen tyyliin. Avoin pohjapiirros. Yksiöt ovat kaksikerroksisia ja niissä on olohuone minikeittiöllä alakerrassa sekä makuuhuone yläkerrassa. Lasten lisävuode vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, pieni uuni ja hyvä keittiövarustelu. Kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Dvd-soitin, satelliitti-tv ja puhelin. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: Noin 39 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita sisustettuna persoonalliseen kreetalaiseen tyyliin. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, pieni uuni ja hyvä keittiövarustelu. Kahvinkeitin, mikro, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Dvd-soitin, satelliitti-tv ja puhelin. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi, terassille mentäessä kaksi rappusta. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.