1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Porto Platanias Village -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Pasi,
Vaasa

+
Loistopaikalla. Huoneistot oli hyviä lukuunottamatta sänkyjä.
-
Kunnon sängyt tulisi olla. Nyt oli parisängyt eri paria. Rannan aurinkovuoteet ei saisi olla maksullisia. All Inclusive ruokiin enemmän vaihtelua.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


9 10:stä

Anna,
Mikkeli

+
Hyvä palvelu. Lapsi otettiin loistavasti huomioon. Hotellin henkilökunta auttoi ja toteutti toiveet.
-
Naulakot huoneisiin.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-28


8 10:stä

Kati,
Kemi

+
Lapsiperheelle sopiva, henkilökunta tosi iloista ja mukavaa.
-
klo 7 joka aamu alkoi hirveä kolina joka kesti noin 5 min. Luulen että kyseessä oli joku siivoojien kärryn täyttö tai muuta vastaavaa. Parannusehdotus, siivoojien varastotilat tai muut eri rakennukseen.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-18


9 10:stä

Jukka,
Kajaani

+
Hyvä palvelu
-
Huoneissa äänieristyksen suhteen parantamisen varaa, normaali puhe kuului naapurin puolelta aivan kuin olisi keskusteltu samassa tilassa

Vahvistettu asiakas: 2018-04-28


7 10:stä

Olli,
Lappeenranta

+
Viihtyisä kompakti kokonaisuus. Hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu.
-
Koska kaikki seinät olivat kiveä (=kaiku) ja kynnyksiä ei ollut (=rako oven alareunan alla) niin kaikki äänet käytävistä kantautuivat suhteellisen hyvin huoneistoon sisälle. Yöllisille vaihtajille voisi painottaa, että käytävissä keskusteltaisiin hiljemmin klo 22 - 6 välillä, tai ei ainakaan huudettaisi.

Vahvistettu asiakas: 2018-04-26


9 10:stä

Markku ,
Kouvola

+
Sijainti, hinta/laatusuhde, ainakin low-seasonilla jonottamista kiitettävän vähän. Rakennuskokonaisuus tunnelmallinen ja ensimmäistä kertaa Kreikassa patjoissa käytetty muuta kuin marmoria, eli paikat eivät puutuneet.
-
Huippusesongin aikaan ranneketunnistus aiheuttaa juoma-automaatille varmasti ruuhkaa, nytkin toiminta oli epävarmaa. Ruokalajien vaihtuvuus voisi olla hieman suurempi.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-14


8 10:stä

Iben,
Roskilde

+
-
Holde alle tilbud åbne jf hjemmeside. Give mulighed for all inklusive eksklusive alkohol

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


9 10:stä

Dorte,
København

+
Tæt på strand, og by, håndklæde service, og plads ved pool
-
Snack bar ved poolen. Der bør ikke stå skrevet at man ikke må komme i restauranten i sandaler og shorts når folk alligevel bliver lukke ind i denne påklædning.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


10 10:stä

Andrei,
Hørsholm

+
-
Vi havde halvpansion, men skulle betale drikkevare til aftensmad. Jeg spurgte rejselederen hvorfor skulle vi betale for dette. Hun sagde mig - jeg finder ud af det, men kom aldrig med svaret. Det er ikke så godt.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-07


9 10:stä

Erik,
Esbjerg

+
Pæn bebyggelse. Godt vedligeholdt ude og inde.
-
Mere plads mellem solsenge. Mere plads mellem bordene i restaurationen. Mere "hygge" i barområdet fx mageligere møbler. Mere afvekslende munû i restauranten. Både Apollo og hotellet skriver, at mænd skal have lange bukser på i restauranten om aftenen. Det blev på ingen måde håndhævet. Det gør for så vidt ikke noget, men vi havde pakket ekstra lange bukser af den grund. Det virker underligt. Vi har før været på hoteller, hvor det blev håndhævet. Det skal ikke stå i beskrivelserne, hvis det ikke sker.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-05


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Platanias Village -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

202 arvostelua
Erinomainen
 
76
Erittäin hyvä
 
71
Hyvä
 
33
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
4

Viimeisimmät 5 arviota

20.5.2018

Kirjoittanut 405tarjam Lahti, Suomi

Ihan huippu hyvä paikka

Hyvä hotelli jossa kaikki toimii. Siistit tilavat huoneet ja todella hyvät pehmeät sängyt. Kunnon peitot ja tyynyt. Suihkusta tuli lämmin vesi mihin aikaan vaan ja pyyhkeet vaihdettiin joka päivä. Aamiainen oli monipuolinen. Lähes tulkoon kaikkea mitä voi aamiaiselle keksiä oli tarjolla. Henkilökunta oli mukavaa ja auttavaista. Allasalue oli riittävän iso ja aurinkovuoteet miellyttäviä. Varmasti menisin uudelleen. Suosittelen vahvasti. Olimme pariskuntana matkalla mutta sopii kaikenikäisille.

 
10.5.2018

Kirjoittanut teroku Kangasala, Suomi

Todella mukava hotelli

Olimme viikon reissulla kahden pienen lapsen kanssa ja meillä oli varattuna kaksio puolihoidolla. Hotelli oli todella siisti ja palvelu pääosin ystävällistä. Ruoka oli ihan ok sekä aamiaisella että buffet-illallisella, ei mitään ihan suuria tunteita herättävää, mutta vatsansa sai aina täyteen. Huone oli kiva ja siisti, isompi lapsi nukkui lisävuoteella ja alle 2v nukkui matkasängyssä. Mielestäni sängyt olivat ihan ok, ei minkäänlaista valittamista. Keittiötilan jääkaappi, vedenkeitin, astiat ym. olivat juuri passelit meille. Hotellin allasalue oli ihan ok, tosin aamuisin aurinkotuolien varaaminen kieltolapuista huolimatta oli ärsyttävää, eikä henkilökunta käynyt pyyhkeitä keräilemässä, vaikka näin sanoivatkin kieltolapuissa. Hotellilta ei ole pitkä matka rannalle ja ravintoloita kauppoja on ihan vieressä (myös ruokakauppoja). Kaikenkaikkiaan todella positiivinen kokemus. Suosittelen lämpimästi etenkin perheille ja voisin palata hotelliin koska tahansa! :)

 
5.5.2018

Kirjoittanut MikeOulu Oulu, Suomi

Pienoinen pettymys

Sängyt oli huonot (kaksi erillistä keskeltä kovin painunutta ja toinen vielä kallellaan-niin kuulemma naapurillakin). Vaikka sänkyjä on arvosteltu palaute sivustolla useasti mitään ei ole tehty asian korjaamiseksi. Luokkaretkeläiset Kreikasta rymysivät kolmena yönä aamuyöstä klo 03 aikaan, asiasta valittaessamme käskettiin soittaa seuraavana yönä securityn numeroon. No eipä tuohonaikaan aamuyöstä alettu soittelemaan olisimme odottaneet että hotellin henkilökunta pitää valvontaa yön hiljaisuudesta rymyävän nuorison vierailun edelleen jatkuessa. Ulko-ovissa ei ole äänieristystä lainkaan, ilmanvaihdon takaava 2 cm rako oven alla. Aamiainen oli keskinkertainen, päivällinen hieman alle sen. Sijainti mukavan keskeinen, parkkialueen käytöstä ja tallelokerosta olisi pitänyt maksaa erikseen. Huoneet siivottiin hyvin päivittäin, kaikki pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ei yhden suihkun jälkeen kovin tarpeen tai ekologista. Tuota järkeistämällä saisi lopulta ne sängytkin uusittua.

 
30.4.2018

Kirjoittanut sariahi2018 Joensuu, Suomi

Positiivinen kokemus

Siisti ja kaunis hotelli hyvällä paikalla. Hyvä allasalue, ruoka ja huoneet. Henkilökunta ystävällistä. Voi suositella lapsiperheille,hyvä ja iso leikkipuisto kunnon nurmikolla varustettuna! Lapset otettiin todella hyvin huomioon. Menisin tänne toistekin, en keksi mitään huonoa sanottavaa.

 
4.6.2017

Kirjoittanut 333sarip

Suosittelen lämpimästi

Kaunis hotelli hyvällä paikalla. Huone oli moderni ja pidettiin siistinä + sänky ja petivaatteet oli mukavat nukkua. Aamupala oli erittäin runsas; osa henkilökunnasta siellä kylläkin hieman nuiva ja tärkeilevä. Allasalue oli kaunis ja aurinkotuoleja oli riittävästi eikä niitä pahemmin aamuisin varailtu pyyhkeillä. Alueella ei muuten näkynyt kissoja, mutta Villagen "omalla kissalla" oli 5 pentua, joita täytyi aina ohi kulkiessa ihastella. Sisarhotellin (Porto Platanias Beach&Spa) palveluita olisi voinut käyttää, mutta minun tuli ainoastaan kuljettua hotellin läpi rannalle. Hellepäivinä siellä oli aurinkotuolit nopeasti varattuina. Yksi tuoli maksoi 4€. Rannalla oli pieni "kioski", mistä sai ostaa ainakin juomisia sekä jäätelöä. Ranta oli siisti. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus. Menisin kyseiseen hotelliin uudelleeen.