1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Porto Platanias Luxury Selection

  • Rannalla
  • Kävelymatka Plataniaksen keskustaan
  • Maksuton kuntosali

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Porto Platanias Luxury Selection sijaitsee rannalla suositulla Plataniaksen alueella. Täällä voit nauttia virkistävästä uinnista niin meressä kuin altaassakin. Jos haluat nostaa lomasykettä, niin voit tehdä sen hotellin maksuttomalla kuntosalilla. Plataniaksen ravintolat ja baarit ovat lyhyen kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Perhekampanjahuoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Porto Platanias Luxury Selection sijaitsee rannalla suositulla Plataniaksen alueella. Allasalueella on kaksi suurempaa allasta, sekä lastenallas ja leikkipaikka. Allasalueella on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu. Hotellin edustalla oleva ranta on kivikkoinen. Noin 40 metrin päässä hotellilta on hiekkaranta. Aurinkotuolit ja -varjot rannalla lisämaksusta.

Ravintolassa tarjoillaan aamiaispöytä, lounas a la carte-listalta, ja illallispöytä. Baari. Maksuton wifi hotellin yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali, ikäraja 16 vuotta. Pelihuone. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. 650 metriä Plataniaksen keskustaan, jossa ravintoloita, baareja ja klubeja. 10 kilometriä Hanian kaupunkiin. Hotellialueella korkeuseroja.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy 70 metrin päässä hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse.