1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on jääkaappi, satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi ja kiinteä internetyhteys. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Osasta huoneita rajoitettu merinäköala tai täysi merinäköala. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 21 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Viihtyisiä, erikokoisia kahden hengen huoneita kahdessa tasossa. Erillinen makuuhuone yläkerrassa, kylpyhuone ja vuodesohva alakerrassa. Kaikissa huoneissa on jääkaappi, satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi ja kiinteä internetyhteys. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Näkymä uima-altaalle. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode.
Huonekoko: noin 36 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone

Viihtyisiä perhehuoneita, joissa on kaksi vuodetta. Neljän hengen yöpyminen perhehuoneessa on mahdollista, mikäli neljäs henkilö on lapsi, jolle ei tarvita omaa vuodetta. Kaikissa huoneissa on jääkaappi, satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi ja kiinteä internetyhteys. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Osa huoneista on maatason alapuolella. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode.
Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joissa on satelliitti-tv ja puhelin. Jääkaappi. Maksuton wifi ja internet-yhteys kaapelilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 21 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle