1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Porto Platanias Beach & Spa

  • Keskeinen sijainti ja kuitenkin rannalla
  • Palvelua ympäri vuorokauden
  • All Inclusive lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Porto Platanias Beach & Spa hotellissa on kansainvälinen ilmapiiri ja erinomainen sijainti hyvin lähellä rantaa ja Plataniaksen keskustaa. Kun henkilökunta huolehtii lomasi onnistumisesta, voit itse keskittyä lomailuun. Rentoudu vaikka hotellin ensiluokkaisessa kylpylässä. Käytössäsi on mm. kuntosali, biljardipöytä ja allasalue. Vieraiden käytössä on myös sisarhotellien Casa di Porton ja Plaza di Porton palvelut eli tekeminen ei lopu kesken.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2‒3 hengelle. Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita 2-4 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Perhehuoneita 2‒4 hengelle, joista 1‒2 lapsia.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

siisti hotelli
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1140 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Porto Platania Beach & Spa on tasokas hotelli keskeisellä paikalla. Hotellialuella on ihania uima-altaita ja erillisiä lastenaltaita, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allasbaareja. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Yksi uima-altaista on varattu aikuisille. Hotelli muodostaa kokonaisuuden yhdessä Casa di Porto ja Plaza di Porto hotellien kanssa.

Siisti pukeutuminen illalliselle (miehillä pitkät housut). Maksuton wifi ja vastaanotossa lisämaksullinen internetpiste. Leikkipaikka. Snackbaari ja kioski. Mahdollisuus tilata lounaskori, tilaukset viimeistään klo 20.00 edellisenä päivänä.

Lukuisia palveluita, kuten spa (ikäraja 16-vuotta), jossa sauna, sisäuima-allas ja  hierontaa kaikki lisämaksusta. Biljardi ja pöytätennis lisämaksusta. Maksuton kuntosali (ikäraja 16-vuotta). Huonepalvelu.

Hissi vain hotelliosassa. Huoneen sijainnista riippuen noin 50‒150 metriä rantaan, rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Rantatuolit- ja varjot lisämaksusta. Osassa huoneita liikenteen äänet voidaan kokea häiritseviksi.

Ateriat

Aamiaispöytä. All Inclusive ja puolihoito lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:
- Suppea varhaisaamiainen klo 4.00–7.00. Varhaisaamiainen on tilattava edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä.
- Aamiaispöytä, klo 7.30–10.00.
- Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
- llallispöytä, klo 19.00–21.30. Edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut.
- Välipalaa (voileipiä, pizzapaloja, hedelmiä, leivonnaisia, jäätelöä)

klo 10.30–12.30.
- Kahvi/tee ja kakkua klo 15.00–17.00.
- Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia alkoholijuomia klo 10.00–23.30.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.