1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Platanias Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 432 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

,
Tampere

+
Sijainti
-
Aikaisella lähdöllä ei mahdollisuutta aamupalaan. Lähtö oli puoli tuntia ennen aamupalan alkua.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-20


8 10:stä

Mandi ,
Lohja

+
Kaunis paikka. Terassilta merinäkymä. Ystävällinen henkilökunta.
-
Sähköjen käytön vaikeus. Sähköihin vain 1 avain ja sekin juotettu kiinni ulko-oven avaimeen. Ilmastointi ei siis sisällä toimi, jos haluat istua omalla terassilla.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


8 10:stä

Anniina,
Oulu

+
Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-20


7 10:stä

Jonna,

+
+ Hyvällä paikalla meren rannassa + Henkilökunta ystävällistä + Yleisilme siisti
-
- Aamupalassa enemmän vaihtelua - Siistijä tuli joinakin päivinä siivoamaan vasta klo 15-16 aikaan ja saattoi jättää huoneen oven selälleen kesken siivouksen ja lähteä ulos viemään pyykkejä/roskia tmv. - Huoneemme oli todella pieni ja ahdas. Laskutilaa olisi saanut olla enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-06


7 10:stä

Anne,
Pori

+
Hyvät patjat. Ranta lähellä, oli mukava nauttia aamupala meren äärellä.
-
Altaalla aivan liian vähän aurinkotuoleja.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-01


10 10:stä

Kirsi,
Tampere

+
Sijainti ja rauhallisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-01


7 10:stä

Tytti,
Loppi

+
- Rauhallinen ja hyvä sijainti, kaunis maisema - Yleiset tilat olivat siistit. - Henkilökunta oli ystävällistä ja kielitaitoisia. - Hyvät sängyt - Oma ranta joka siisti
-
- huoneissa oli huonosti laskutilaa ja ripustuskoukut puuttuivat täysin - aamiainen oli perus Välimeren aamiainen, aika yksipuolista ja välillä haaleaa, raaka-aineet olivat tuoreita - huoneessa oli ilmalämpöpumppu joka ei aina toiminut kunnolla, oven kun laittoi kunnolla kiinni niin viilennys toimi - huoneessa parivuoteessa tuplapeitto joka liian paksu, kaksi erillistä peittoa olisi parempi, kaikki eivät matkusta pariskuntina - kylpyhuoneessa lattiakaivo veti huonosti, ei kuitenkaan vielä tulvinut huoneeseen asti. - hiustenkuivaaja puuttui - lattiat olivat hiekkaiset vielä siivouksen jälkeenkin, muuten siivous sujui säännöllisesti

Vahvistettu asiakas: 2019-05-25


10 10:stä

Aaro,
Muonio

+
Erinomainen ruoka,tosi hyvä.
-
Kahvikeitin olisi saanut olla

Vahvistettu asiakas: 2019-05-23


8 10:stä

Mari,
Koski

+
-
Suihkun/wc:n lattia tulvi vettä joka suihku käynnin jälkeen

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


8 10:stä

,

+
puolihoito ruoka hyvä ja palvelu hyvä
-
allas alue liian pieni,heti aamusta oli varattu pyyhkeillä

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Platanias Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

104 arvostelua
Erinomainen
 
34
Erittäin hyvä
 
49
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

14.7.2019

Kirjoittanut mandariinijuh Etelä-Suomi, Suomi

Ystävällinen henkilökunta

Huone pieni, mutta kelpasi kyllä. Haastavuutta luo hiukan se,että avaimia huoneeseen saa vain yhden. Avaimiin on juotettu yhteen pienempi avain jolla sähköt ja ilmastointi toimii. Tullessamme oli jo pilkkopimeää ja sähköt käynnistävää pientä avaimenreikää oli vieraassa paikassa vaikea löytää. Ilmastointi toimii vain kun ovet ovat kokonaan kiinni, huoneessa oli terassi, mutta siellä ollessa piti olla oven raolla jotta sisään pääsi takaisin. Ilmastointi ei tällöin toiminut. Ovea ei voinut sulkea sillä avain oli kiinni sähköt käynnistävässä lukkopesässä. Huoneestamme löytyi myös muutama torakka. Vettä suihkussa oli haasteellista säätää sopivaksi, tahtoi olla jokatapauksessa joko tulikuumaa tai jääkylmää. Lämpötila vaihteli itsekseen kesken suihkun. Kaunis paikka muuten. Aamiainen oli todella suppea, sisälsi leipää, turkkilaistajogurttia ja pekonia. Huoneessa oli "parisänky", mutta kovin lähekkäin ei voi nukkua sillä "parisänky" on vain kaksi yhteen työnnettyä pientä sänkyä, jotka erkani toisistaan helposti.

 
5.10.2018

Kirjoittanut annesQ8708DE Nederpurmo, Suomi

Loma ystävien kera 😍

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Ranta ihan vieressä. Uinin lomassa helppo käydä välillä pizzalla tai muuta suolapalaa. Henkilökunta oli loistava ja hotellissa kodin omainen tunnelma. Voisin tulla tänne uudestaan.

 
25.6.2019

Kirjoittanut Pressi81

Food

The best gyros ever in my life. Well done chef. Friendly staff and breathtaking view. We will visit you whenever we come to Chania. We loved the service and the food. Just beautiful!!! Good luck and keep up

 
4.8.2016

Kirjoittanut 792martinaa Las Vegas, Nevada

Vacation/honeymoon

It was great! A bit touristy but easy to go with our rental car to different places. I would recommend this destination to people with kids, very safe, price friendly and Greeks are nice. Samarian Gorge, Chania and Elafonisi is a must to visit.

 
4.11.2014

Kirjoittanut kaliami123 Portsmouth, New Hampshire

Nice place

We have stayed on August there.Its a very nice place to be,very clean exactly on the beach and very friendly staff.Nice breakfast not wow but reasonable,nice swimming pool and very spacious rooms.There is parking in front of the hotel for your car and also there are chairs for the beach for free.