1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Minoa Palace Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,1 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Minna,
Kokemäki

+
kaikki palvelu toimi erittäin hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-18


9 10:stä

,

+
- kaunis ympäristö -monipuolinen ruoka -hyvä sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-04


10 10:stä

Terttu,
Kankaanpää

+
Todella siisti ja rauhallinen hotelli, hyvä palvelu. Voi suositella kenelle tahansa, jos haluaa palvelua ja siistin hyvän hotellin. Oma uima-allas mahtava.
-
Gluteeniton ja laktoositon ruokavalion huomioiminen hieman heikkoa, söit mitä sattui olemaan sopivaa tarjolla. Aamupalalla vain glteeniton leipä, mutta ymmärrän kylä ettei yleistä vielä täällä ja nälkää ei todellakaan tarvinnut silti nähdä. Yksi iso puute oli ainakin meidän mielestämme. Sängyissä ei ollut petauspatjoja, olisi ollut mukavampi nukkua, kun jouset ei olisi tuntunut selässä. Ei kuitenkaan mikään korvaamaton seikka tuokaan asia.

Vahvistettu asiakas: 2018-05-04


9 10:stä

kari,
kajaani

+
Hyvä rauhallinen nurkkahuone pettymys ei ole merinäköala.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-04-28


8 10:stä

,

+
-
A 7-day vacation which seemed like only 6. Leave on Saturday late afternoon, arrive at hotel around midnight. The following Saturday, have to check-out by 10:00 unless you pay more to keep the room until 18:00 but was not possible do to hotel being fully booked. You can leave you bags in a room and use the spa to take a shower later. It is by no means convenient doing this. Pickup from the hotel is not until 20:00. I would prefer leaving early Saturday morning from home and then leaving the hotel Saturday morning to come back. If Apollo cannot change this, I will not be going back to Minoa unless another travel agency has the hour I want.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-12


10 10:stä

Søren,
Tåstrup

+
Fred og ro
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-11


9 10:stä

Rikke,
Valby

+
Maden var virkelig lækker - og faciliteterne rigtig fine - havde det været bedre vejr ;)
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-19


10 10:stä

Kate ,
Solrød Strand

+
Morgenmaden
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-10


10 10:stä

Raymond,
Herlufmagle

+
Alt var bare helt fantastisk - venligt og opmærksomt personale - god mad i lange baner - super hygiejne
-
Måske dresscode for kvinder ved måltider (så man var fri for bar røv ved spisning)

Vahvistettu asiakas: 2018-08-05


10 10:stä

Julie,
Silkeborg

+
Venligst personale, høflige og utrolig søde overfor vores 1-årige søn. Tog sig tid til at snakke med ham og smile til ham. Super fine og rene værelser, samt omgivelser. Utrolig lækker buffet med varierende mad. Gode pools, hvor der var masser af plads, samt god plads på liggestolene
-
At der ikke er så lang lukketid mellem frokost og aftensmad. Hvis man ikke lige er opmærksom på tiden og får spist inden de lukker for frokost, så går der mange timer inden det er muligt at spise igen.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-29


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Minoa Palace Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

1388 arvostelua
Erinomainen
 
965
Erittäin hyvä
 
319
Hyvä
 
71
Ei kovin hyvä
 
22
Huono
 
11

Viimeisimmät 5 arviota

6.8.2018

Kirjoittanut SariA379

Mukava hotelli

Aina ystävällinen henkilökunta, muistavat sinut vuodesta toiseen. Imperiale-puolella asumme aina, koska aamiainen rantaravintolassa on ihana aloitus päivälle. Huoneet ovat siistejä, lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan päivittäin, jos haluaa, illalla vielä käydään kysymässä, tarvitaanko lisää pyyhkeitä. Rantapyyhkeet ovat ilmaiset ja saa vaihtaa puhtaaseen korttia vastaan. Kortti palautetaan lähtiessä infoon.

 
3.7.2018

Kirjoittanut LilliR51

Toimiva hotelli

Oikein ihana hotellialue: siisti, hyvät altaat, rauhallinen ja kaunis hotellialue. Muutoin olisi erinomainen, mutta huone olisi voinut olla valoisampi ja hieman tasokkaampi 5 tähden hotelliksi vaikka siisti olikin.

 
24.4.2018

Kirjoittanut Juha H

Tasokas hotelli

Olin kahden tyttären kanssa hotellissa vajaan viikon myöhään syksyllä. Plataniaksen hotelleista useat olivat jo kiinni. Tulimme keskiyöllä Soudan lahdelta, jonne saavuimme Ateenasta. Hotellin taso näkyy huoneissa, palvelussa ja ruoissa. Hotellin hinnat vaihtelevat rajustikin riippuen milloin ja miten varaa. Syksyllä oli hinnat pohjissa. Paikassa ei muu haittaa kuin se, että jos vain hotellissa lomansa viettää niin ei tiedä Kreetalla käyneensäkään. Yhtä hyvin olisi voinut olla samanlaisessa hotellissa missä tahansa. Toisia se ei näytä haittaavan, olen huomannut.

 
9.5.2017

Kirjoittanut Pirtsi Rovaniemi, Suomi

Great holiday in great hotel - ihana loma ihanassa hotellissa

Hotelli siisti ja viihtyisä, kauniit istutukset eri puolilla hotellia, henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Ravintoloiden ruoka myös erittäin hyvää! Ainoa miinus se, että ruokajuomat eivät kuulu puoli-/kokohoidon hintaan :( tänne voisimme ehdottomasti tulla uudelleenkin!!

 
9.5.2017

Kirjoittanut JariH298

Erinomainan hotelli valinta

Huone erittäin siisti, tilava yms. Hotellia allasalue miellyttävä ja ympäristö hyvässä kunnossa, sekä siisti. Henkilökunta on myös erittäin palvelualtista. Hotellista jää mieleen ainoastaan positivisia asoita. Suosittelen!