1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Melina Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Matti Juhani,
Muonio

+
siisteys erinomainen
-
ei ehdotuksia

Vahvistettu asiakas: 2019-06-13


8 10:stä

,

+
Siisti hotelli keskeisellä paikalla. Yleiset tilat viihtyisät.
-
Iltaohjelmaaa oltaisiin kaivattu. Kreikkalaisesta illasta mainittiin nettisivuilla mutta ei sitä ollut lomaviiikkomme aikana. Emme ainakaan tulleet tietämään siitä kun ei näkynyt siitä mainoksia missään.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


10 10:stä

Tanja ,
Espoo

+
Sijainti, lasten leikkipaikka, palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-13


8 10:stä

Veera,
Kuopio

+
Ihana siivooja joka vaihtoi lakanat ja pyyhkeet päivittäin. Hotellin kisut oli ihania ja uima-allasalue oli todella viihtyisä. Myös hotellin sijainti oli loistava. Ja palvelu oli oikein ihana! Sairaalaan joutuneesta perheenjäsenestämme pidettiin huolta ja hänen voinnistaan haluttiin olla ajan tasalla.
-
Huoneiden perussiisteys paremmaksi. Nurkista homemönjät pois. Rantabaari ja ravintola olivat pettymys. Ei olleet viihtyisiä eikä vastannut kuvausta jonka oletin olevan nettisivujen perusteella.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-06


10 10:stä

Matti ,
Muonio

+
siivous oli plussaa,varsinkin lakanoitten ja pyyhkeitten .asettelu sänkylle. kiitos. siivous toimi erittäin hyvin.
-
.Kahvikeitin voisi olla parempi.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


8 10:stä

Paula,
Oulu

+
Sopivan pieni ja rauhallinen hotelli. Lähellä rantaa.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


9 10:stä

Katja ,
Lapinlahti

+
Hyvä sijainti rannalla.
-
Lipasto tai vaatekaappi yläkertaan ja jonkinlainen taso ruokatavaroille.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-22


9 10:stä

Minna,
Oulu

+
Siisti, ystävällinen henkilökunta, hyvä rauhallinen sijainti ja upea ranta
-
Parvekkeelle olisi mukava saada esim joku kynttilälyhty

Vahvistettu asiakas: 2018-09-22


10 10:stä

Orvokki ,
Klaukkala

+
Hyvät sängyt, petauspatjat, ei tarvitse erikseen pyytää.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-15


9 10:stä

Reijo,
Soini

+
allas alue ,rauhallisuus,rannan läheisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-14


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melina Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

66% matkustajista suositttelee

113 arvostelua
Erinomainen
 
56
Erittäin hyvä
 
35
Hyvä
 
15
Ei kovin hyvä
 
4
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

20.9.2018

Kirjoittanut KarvinenM Tampere, Suomi

Rauhallinen paikka meren äärellä

Mukava hotelli ja rauhallinen ilmapiiri. Sijainti on loistava, meri lähellä ja kaikki Plataniaksen palvelut muutaman sadan metrin säteellä. Lasten kanssa matkustaville hyvä valinta tilavien huoneistojen ja keskeisen sijainnin vuoksi. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Hotellin taso vastaa hyvin matkatoimiston määrittelemää luokitusta. Voisimme majoittua tänne toistekin.

 
23.8.2016

Kirjoittanut maarit149 Turku, Suomi

Melina ❤

Oltiin ystäväperheen ja poikani perheen kanssa jo 3 kerta samassa hotellissa. Huoneet olivat kivat varsinkin meidän kaksio heti respan ja uimaaltaan vieressä. Henkilökunta tunsi ja halasivat kun tultiin, ihana vastaanotto. Alle 3 vuotias kun oli mukanamme sai erityisesti hyvää kohtelua tarjoilijoilta ja mukavalta siivoojalta. Patjat tyynyt ym uusittu ja oli hyvä nukkua. Ainut miinus kun ei saatu lämmintä vettä ainakaan 3 päivään. Ja suomea opetteleva tarjoilija oli välillä rasittava. Ruoka hyvää nii kuin aina ennenkin olihan se paras kokki viellä sama 😙 huippu mukava samoin rantaravintolan tuttu miestarjoilija ja allasbaarin ihana mies tutut aikaisemmilta vuosilta. Jos kreetalle viellä matkustan palaan takuulla melinaan. Siisti mukava huoneistohotelli lähellä kaikkea 👍👍👍

 
18.8.2016

Kirjoittanut Erik H Salo, Suomi

Keskeinen sijainti ja hyvä hotelli

Sijaitsee hyvällä paikalla Plataniaksessa keskustan ja rannan välissä. Vuokra autollekin löytyi oma parkkipaikka. Henkilökunta oli ainakin meille ystävällistä, ja ottivat asiallisesti vastaan huomautuksen epäkohdasta, joka liittyi pesuhuoneen tulvivaan lattiakaivoon. Kannattaa aina muistaa että ystävällisyys ja kiitos ei maksa mitään kun esittää pyyntöjä. Huone oli toisessa keroksessa, erillisellä toisen kerroksen makuuhuoneella. Jääkaapi ja liesi uusia. Ilmastointi(2kpl) toimi hienosti, ja kokemustemme perusteella niistä ei kannata tinkiä ainakaan kuumaan aikaan! Ilmainen hyvin toimiva Wi-fi. Siivous hoidettiin asiallisesti ja pyyhkeet vaihdettiin. Sängyt hyvät ja kunnon tyynyt. Allasalue hyvä joskin hieman pieni. Ranta hyvä ja luhyt matka. Rantaravintola tarjoilee hyvää lounasta ja iltapalaa, parasta grillattua fetaa! Loma oli onnistunut myös majoituksen osalta! Viereiselle Nemo rantaravintolalle myös erityiskiitos hyvästä ruuasta!

 
16.12.2015

Kirjoittanut heman81 Vantaa, Southern Finland, Finland

Perheen kanssa toistamiseen Kreetalla =)

Melina beach hotelli valloitti varatessa hinnallaan. Oli hotelli toki myös houkuttelevan näköinen muutenkin sekä lyhyt etäisyys rannasta tuntui ihanalta. Perille päästyämme oli lievää sotkua huoneen saamisessa, istuimme hotellin allasbaarissa lomamme ensimmäisen tunnin. Lapsia ei haitannut, pääsi heti uimaan! Palvelu paikassa oli ystävällistä, välillä tosin tuntui ettei asiakas voinut olla oikeassa ja se kyllä näytettiin. Kyseessä oli rikkoutunut jääkaappi, josta meille ei ensin kerrottu, kunnes se alkoi uudestaan temppuilla ostostemme ollessa jo sisällä kaapissa...Apua saatiin kyllä välittömästi, joskin hieman pitkin hampain. Kiire tuntui siivojilla olevan kohtuuttoman kova. Ymmärrän että tyhmän turistin ymmärtämättömyys jääkaapin suhteen oli aikaa vievää ja ylimääräistä. Mutta lomalla kun oltiin ongelmat eivät saaneet missään kohtaa kohtuuttomia mittasuhteita. Kreikkalainen ilta oli mukava lisä lomaan hotellin omalla rantaravintolalla, jossa kävimme muutaman kerran muutenkin nauttimassa tarjonnasta. Suosittelen varsinkin rantavälipalapaikaksi =) Jos nyt vielä vähän nurinaa muista kanssa lomailijoista, hotellin oli täynnä allastuoli-varaajia. Saattoivat vaan sattua kohdallemme. Vietimme siis paljon aikaa rannalla! Jos haluaa keskeisen sijainnin kauppojen ja rannan suhteen, on tämä hotelli ihan jees valinta.

 
25.9.2014

Kirjoittanut maarit149 Turku, Suomi

erittäin hyvä hotelli hyvällä paikalla.

ollaan oltu 2013 heinäkuussa ja 2014 elokuussa. hyvä hotelli, edullinen , lähellä keskustaa ja kaikkea. erittäin ystävällinen henkilökunta varsinkin rantabaarissa. hyvä kokki tekee hyvää ruokaa. ei moittimista :) suosittelen . ainut huonopuoli oli huono suihku... ja kolmiossa olisi saanut olla 2 wc/ kylppäriä. 5 ihmistä samassa huoneistossa niin varsinkin aamuisin oli ruuhkaa :) ja jääkaappi olisi saanut olla tilavampi kun sinne ei mahtunut kunnolla kaikkien ruuat ja juomat. muuten paikka oli aivan ihana. ja ympäristö siisti ja puhdas.