Mary

  • Rauhallinen sijainti rannalla
  • Kauniit merinäkymät
  • Mukava henkilökunta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Mary on mukava huoneistohotelli, joka sijaitsee Plataniaksen rannalla. Hotelli koostuu useista rakennuksista. Pienellä ja viihtyisällä uima-allasalueella on lapsille erotettu oma osio. Plataniaksen keskustan ravintolat ja ostokset ovat kävelyetäisyydellä. Hotellin omistaja tekee kaikkensa, jotta vieraat viihtyvät täällä. Tervetuloa Maryyn!

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita uudessa osassa 1-4 hengelle. Pienempiä kaksioita 1-2 hengelle. Kaksioita 1-3 hengelle. Kaksioita alennetulla maatasolla 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen,siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 67 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 550 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mary on viihtyisä huoneistohotelli aivan Plataniaksen rannalla. Hotellin vieraanvarainen omistaja tekee kaikkensa taatakseen mahdollisimman onnistuneen loman vierailleen. Tämän ansiosta hotellissa on korkea asiakastyytyväisyys ja paljon palaavia matkustajia. Rakennuksen on rakennettu eri vuosina. Lähimpänä rantaa sijaitsevat rakennukset on rakennettu 1991 ja 1993, vastaanottorakennus 1997 ja uusin hotellirakennus on vuodelta 2007.

Pienellä allasalueella on allas lastenosiolla sekä maksuttomia aurinkotuoleja -ja varjoja. Hotelli sijainnin ansiosta täältä on kaunis näkymä kohti kimaltavaa Välimerta. Rannalla on aurinkotuoleja -ja varjoja. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot vuokrattavissa lisämaksusta.

Maryssa majoitut mukavissa huoneistoissa, joista löydät kaiken tarvittavan lomasi aikana. Useissa huoneistoissa on merinäköala tai näköala altaalle. Plataniaksen keskusta sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä, jossa on ravintoloita, baareja ja vilkas yöelämä. Hotellilla on myös myytävissä muutamia paikallisia tuotteita kotiin vietäviksi.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto on auki päiväaikaan.