1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Indigo Mare -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Maria,
Vantaa

+
Lähellä sekä rantaa että paikallista keskustaa
-
Huoneet kaipaavat päivitystä, aamiaista voisi viikon aikana hieman muutella

Vahvistettu asiakas: 2018-08-25


10 10:stä

Jaana,
Miehikkälä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-18


7 10:stä

Raili,
Siilinjärvi

+
Meren ääressä, hyvä hintaan kuuluva aamupala ja muutenkin hyvä ruoka hotellissa, henkilökunta ystävällinen.
-
Huoneisto vähän nuhruinen ja lisävuoteet vaihtoon.

Vahvistettu asiakas: 2018-08-11


9 10:stä

Lasse,
Iitti

+
Huonesiivous oli erinomaista.
-
Ravintolahenkilökunta oli todella epäystävällistä ja töykeää, verrattuna hotellin muuhun henkilökuntaan (siivojat, respa yms...).

Vahvistettu asiakas: 2018-07-07


5 10:stä

Päivi,
Savonlinna

+
Siivotiin joka päivä roskikset pois. Ystävällinen henkilökunta. Hyvä näköala.
-
Huonoa ruokaa, siivous oli sitä että lattialle kaadettiin ämpärillinen vettä ka levitettiin ympäri huoneistoa. Sinne levisi hiekat ja roskat veden mukana koko huusholliin. Siivouksen jälkeen sai märin jaloin kulkea.

Vahvistettu asiakas: 2017-10-14


9 10:stä

Ilpo,
Tampere

+
Hyvällä paikalla. Meillä ainakin hyvä tilava kaksio,(en tiedä muista huoneista).
-

Vahvistettu asiakas: 2017-09-24


8 10:stä

pekka,
lappeenranta

+
Hyvä sijainti
-
Maksuttomat aurinkotuolit niinkuin naapurin rantabaarissa.

Vahvistettu asiakas: 2017-09-16


8 10:stä

,

+
-
Meitä oli kolme aikuista ja vauva samassa huoneessa emmekä saaneet kuin yhden avaimen. Tämä oli hankalaa ja toi turhia haasteita lomaan

Vahvistettu asiakas: 2017-09-15


10 10:stä

Veikko ja Aila,
Karstula

+
Puhtaus erinomainen!!..
-
ei mainittavaa..

Vahvistettu asiakas: 2017-09-08


9 10:stä

Eija,
Tampee

+
Loistaa henkilökunta aina ystävällisiä ja hymyileviä. Suuri kiitos siivoojille ja toivonkin, että viette hotellin johdolle tiedoksi kuinka ahkeria ja miellyttäviä jokainen oli. Noin mahtavaa siivos armeijaa en ole missään kohdannut ja kuinka hyvää työtä he tekevät. Harvoin heitä kiitetään ja nyt olisi aika.
-
Suurena miinuksena hotellilla on uima-altaan vähäinen aurinkotuolien määrä ja suurin niistä maksulliset tuolit hotellin omalla rannalla. Jos ne olisi hotellin asukkaille ilmaiset niin se kompensoi uima-allas ongelman. Hotellin on huomioitava se, että asukkaat vievät rahat muille yrityksille rannassa kuten me tehtiin. Jos ne olisi ilmaisia myös olisimme rannalle tilanneet vaikka mitä. Mielestäni suuri aukko palveluissa ja myös hotelli menettää euroja. Eli tuolit ilmaisia ja rannalle tarjoilua. Taatusti erottuu muista hotelleista. Toivon että myös tämän kerrotte heille.

Vahvistettu asiakas: 2017-09-01


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Indigo Mare -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

285 arvostelua
Erinomainen
 
118
Erittäin hyvä
 
108
Hyvä
 
37
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
7

Viimeisimmät 5 arviota

27.8.2018

Kirjoittanut Eija N

Hyvä hotelli

Hyvä hotelli uimarannalla, pieni uima-allas mutta meren läheisyys korvaa sen. Ystävällinen henkilökunta ja monipuolinen aamiainen. Plataniaksen pääkatu kauppoineen lähellä, mutta hotelli rauhallisella paikalla, suosittelen

 
24.8.2018

Kirjoittanut Ellu68 Lohja, Suomi

Indigo Mare ❤️

Aivan ihana hotelli. Palveli koko meidän porukkaa 11-70v. Sijainti mitä parhain. Rauhallinen, rannalla ja kuitenkin keskusta kiven heiton päässä jossa ravintolat ja ostokset. Henkilökunta todella ystävällisiä ja herttaisia 💕

 
9.7.2018

Kirjoittanut anitanv11 Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli loistavalla sijainnilla

Hotellilla on loistava sijainti lähellä Plataniaksen keskusaukiota. Se sijaitsee ihan rannalla. Pyysimme varatessamme osittaista merinäköalaa ja sen myös saimme. Parveke oli iso. Hotellialue on viihtyisä sisäpihoineen ja kukkineen. Aamiaisbuffetti on runsas. Aamiainen on mahdollista nauttia ulkona rannan ja meren äärellä. Ainoa miinus on lisävuoteen kovuus. Siihen kannattaa pyytää sijauspatja. Menisin toistekin samaan hotelliin.

 
6.7.2018

Kirjoittanut MarjaP142

Toimiva hotelli

Kaikki oli siistiä. Aamiainen oli monipuolinen ja maistuva. Aamiaisella oli useampana aamuna kissa kaipaamassa huomiota ja herkkuja. Asiakaskunta pääasiassa Pohjoismaista mutta myös muutama Italiasta. Miinusta oman yksiön näkymästä viereisen hotellin roska-astioille mutta itse en paljoa ollut hotellilla joten ei haitannut suuresti. Söin kerran lounasta hotellin ravintolassa. Annos oli runsas ja maukas sekä edullinen. Souvlaki 8,50 €. Hotellihuone oli hiljainen ja astioita oli riittävästi. Erityistä plussaa sitruspuristimesta. Oli mukavaa tehdä itse appelsiinimehua. Hotelli tarjosi huoneeseen 4 appelsiinia reissun alussa.

 
2.7.2018

Kirjoittanut Sandels70 Jyväskylä, Suomi

Indigo Mare ja perheloma

Hotelli sijaitsee hyvällä ja rauhallisella paikalla aivan meren rannassa. Henkilöstö oli iloista ja hymyilevää, ja palvelu ravintolassa pelasi hienosti. Aamiainen oli monipuolinen ja runsas. Aamiainen tarjoiltiin meren ääressä, joten näköalat olivat erittäin hienot. Huoneet olivat normaalia kreikkalaista tasoa, ja positiivista oli ilmastoinnin hyvä toiminta sekä mm. hiljainen ääni yöaikaan. Astioitakin oli huoneistossa riittävästi, joten ruokaakin olisi voinut itsekin valmistaa. Allasalue oli siisti ja toimiva, tosin aurinkotuoleja oli melko vähän asukasmäärään nähden. Meren rannassa oli kyllä lisää tuoleja, joista perittiin ainakin jonain päivinä pientä lisämaksua. Allasbaarissa oli tarjolla ruokaa sopivaan hintaan, ja minimarketti löytyy hotellin yhteydessä. Kokonaisuudessa toimiva paketti esim. lapsiperheille ja pariskunnille.