1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Valoisat kahden hengen huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode. Jääkaappi ja vedenkeitin. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneisiin kuljetaan vastaanotosta portaita pitkin. Ei hissiä. Parveke tai maaparveke. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen yksiö

Erikokoisia yksiöistä kahdessa kerroksessa, yläkertaan vie hyvin jyrkät portaat. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 33-36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksio

Eri kokoisia kaksioita, joissa on makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneisiin kuljetaan vastaanotosta portaita pitkin. Parveke tai maaparveke. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 25-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Kaksio, ranta/allasrakennus

Kaksioita, joissa on makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 25-32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioissa on kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 42-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle/2-6 hengelle.

Kolmio alennetulla maatasolla

Kolmiossa alennetulla maatasolla on kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Huoneistot siivotaan 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 42-48 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yksiö

Erikokoisia yksiöitä. Huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Osaan huoneistoista kuljetaan vastaanotosta portaita pitkin. Tämä koskee myös huoneistoja maaparvekkeella. Ei hissiä. Parveke, maaparveke, maaterassi tai maanpinnan alapuolella sijaitseva maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Yksiö, ranta/allasrakennus

Eri kokoisia yksiöitä ranta/allasrakennuksessa. Yhdessä huoneistossa on tasoeroja/portaita. Kaikissa huoneistoissa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke. Siivous 6 krt/vk. (Äänet hotellin ravintolan keittiöstä saatetaan kokea häiritsevinä osassa huoneistoista).
Huonekoko: noin 20-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.