1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Ideal Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 1063 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Pariskunta,
Tampere

+
Kaunis, hyvin hoidettu pihapiiri, jossa paljon kukkia ja kasveja. Alue siisti ja miellyttävä. Erittäin ystävällinen ja auttavainen henkilökunta. Rannan läheisyys hyvä. Huoneistomme oli toisen kerroksen kaksio merinäköalalla ja se oli kahdelle aikuiselle miellyttävän avara. Kaksi parveketta oli plussaa samoin kuntosali.
-
Olisi hienoa, jos kohteen nettiesittelyssä kaikki varustelu olisi yksilöityä, kuten hiustenkuivaaja, jota ei oltu mainittu. Oma hiustenkuivaaja tuli turhaan mukaan matkatavaroihin lisäämään painoa ja viemään tilaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-10


10 10:stä

Jarmo,
Helsinki

+
Upea piha-alue kukkaistutuksineen!
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-10


8 10:stä

Anu,
Helsinki

+
Todella mukavat sängyt. Siistit tilat.
-
Monipuolisempi aamiainen.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-03


7 10:stä

Katriina,
Purola

+
Sijainti, siistit tilat ja kauniit istutukset
-
Huoneiston varustetaso olemmaton. Kylpyhuoneessa ei pyyyhekoukkua tai mitään kunnollista laskutasoa. Myös lattian kuivaus oli kylppärissä haastavaa, jokin lasta tai kunnon matto olisi hyvä olla. Liukastumisvaara pienenisi.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


7 10:stä

Manu,
kouvola

+
hyvä sänky, toimiva ilmastointi
-
huoneisiin vaatteiden säilytystilaa enemmän ja keittosyvennykseen laskutilaa

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


9 10:stä

Tanja,
Heinlahti

+
Ihana henkilökunta. Rauhallinen ja hiljainen hotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


8 10:stä

Eero,
Lumijoki

+
-
Aamiainen oli hieman suppea ja ykstoikkonen. Puuroa voisi olla pienille lapsille.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-30


7 10:stä

Tapani,
Turku

+
Huone ja hotellialue oli paremman näköinen kuin esitteissä.
-
Hinta-laatu-suhde erittäin OK.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


7 10:stä

Johanna ,
HELSINKI

+
Ystävällinen henkilökunta, sijainti.
-
Huoneessa voisi lattian siivota paremmin, nyt se enintään lakaistiin kerran viikon aikana, samoin lakanat voisi vaihtaa vaikka edes kerran viikon aikana.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-11


9 10:stä

Maiju,
Kuopio

+
Todella ystävällinen henkilökunta ja mukava hotelliympäristö
-
Ehkä vähän vaihtelevuutta aamiaiseen

Vahvistettu asiakas: 2019-05-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Ideal Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 3,5/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 4/5 Palvelu
 • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

65% matkustajista suositttelee

168 arvostelua
Erinomainen
 
40
Erittäin hyvä
 
75
Hyvä
 
40
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

19.6.2016

Kirjoittanut kulkijakaikkialla Ii, Suomi

Kaikki hyvin

yksiö huone 202 (2krs) hyvällä paikalla, Kahvinkeitin ei oikein pelannut, onneksi oli oma mukana:) Parveke oli auringonpuolella ei varjoa oli kuuma, mutta eipä hättää kun meillä oli narua mukana jonka vedimme pylväiden väliin ja siihen isot pyyhkeet kiinni, niin jaksoimme olla myös parvekkeella kahvittelemassa:) kaikki siistiä, huone OK henkilökunta OK ruoka OK ranta OK:) Lyhyt matka joka paikkaan:) jos haluaa olla altaalla auringon otossa, niin eipä löydy paikkoja kun pyyhkeillä varattuna aamusta asti, (taisi olla aika palijo Sofia-hotellin asukkailta) ei meitä kyllä haitannut koska tykkäämme olla rannalla:) Tänne voipi tulla uudestaankin:)

 
2.9.2014

Kirjoittanut Llara253 Kerava, Suomi

Kauniit puitteet, mutta kuitenkin pettymys

Hotelli on erittäin kauniisti rakennettu ja puutarha kukkii. Sijainti meren rannalla on mahtava. Kuitenkin huone oli pettymys. Vanhanaikaisesti sisustettu huone ei houkutellut. Kylpyhuoneessa suihku oli niin matalalla ettei mieheni mahtunut seisomaan suihkussa. Hotellissa ei ollut juurikaan aktiviteetteja eikä asiakkaita huomioitu muutenkaan kovinkaan hyvin. Ruohonleikkaus aloitettiin joka aamu klo 7 ja koska majoituimme bungalowissa, ruoho leikattiin suoraan ikkunamme alta. Check-in vaiheessa vastaanottovirkailija otti passini vakuudeksi majoittumisestamme ja sanoi saavani sen takaisin kun lähdemme. Kävin kuitenkin kysymässä sitä jo aiemmin ja vuorossa ollut ihmetteli miksi olin joutunut antamaan passin heille. Ei vaikuta kovinkaan luotettavalta. Hotelliravintola oli melko kallis, mutta happyhourin aikaan drinkit saatiin melko edullisesti. Palvelu oli kaiken kaikkiaan ystävällistä.

 
4.8.2019

Kirjoittanut MonaJ79 Trondheim, Norja

Good value for your money!

My cousin and I got a room in the main building at the 3rd floor with a balcony facing the entrance of the hotel. Nice and clean room with A/C that made som noice but we got used to it. Really great to have the towels changed and the room cleaned every day! 30 m to the beach. Sadly, eventhough there are signs proklaiming that you cant reserve sunbeds, people are up before the sun and hog sunbeds at both the pool and beach. Breakfast was average but ok. You can rent beachtowels for 4 euro and 2 for the next 👍Great surroundings with flowers, plants an green areas. 3 min walk to nearest supermarket. Bars and restaurants right outside the hotel, but not to any uncinvenience regarding noise. Nice hotel and we enjoyed our stay, BUT is it really nessecary to start cleaning rooms at 7 in the morning. We had to use earplugs not to be disturbed by this. I reccomend Sonio (20m)and Therino(5m) at the beach for lunch instead of the hotel restaurant.

 
17.7.2019

Kirjoittanut NemiMo Huddinge, Ruotsi

Meh.

The hotel is about 30-40 minutes drive from Chania Airport. In the village of Platanias, it is quite central with a convenience store 50 meters from the hotel. There is a pool + small pool for babies. However, there are far too few sunbeds. People put their towels on chairs 05 in the morning and do not pop up until after lunch. The hotel says it is not allowed but does not have any consequences for those who do so. They do not change the sheets in the room but make the bed 6 out of 7 days and dry floors and shower with chlorine. So if you are sensitive to chemicals, this is not an optimal hotel. The hotel has 4 * * * * but in conjunction with other 4 * * * * it lays on the bottom towards 3 stars. Good price for the room but next time on the trip we book a little better hotel.

 
20.10.2018

Kirjoittanut alicevictoriah

Nice place but don't expect 4 stars in the regular sense

This hotel was just fine for us. Good value, right near the beach, restaurants and other stuff. We enjoyed our stay. A bit annoying that the double bed was just two mattresses that kept sliding apart during the night and other things that can easily be looked past.