1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Ideal Beach

apollo mondo enjoy

 • Suosittu hotelli erinomaisella paikalla
 • Maksuttomat aurinkotuolit rannalla
 • Hyvät yhteydet Hanian kaupunkiin

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Ideal Beach sijaitsee suositussa Plataniaksessa Kreetalla. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit nauttia merinäköalasta aurinkotuolissa rentoutuen. Platanias palveluineen on kävelymatkan päässä. Hotelli on yksi Apollo Mondo Enjoy -konseptihotelleistamme korkean asiakastyytyväisyyden ja paikallisen vivahteen ansiosta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Yksiö 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksikerroksinen yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Yksiö ranta-/allasrakennuksessa 1-2 hengelle. Kaksio 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksio ranta-/allasrakennuksessa 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kolmio 2-5 hengelle/2-6 hengelle. Kolmio alennetulla maatasolla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista
Kysy asiakkaaltamme

Viimeisin arvostelu

Sijainti hyvä rannan tuntumassa
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 161 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ideal Beach sijaitsee aivan Plataniaksen pitkällä hiekkarannalla. Allasalueella on uima-allas, erillinen lastenallas (syvyys 80 cm) ja maksuttomia aurinkotuoleja. Pyyhepalvelu lisämaksusta. Allasalue on jaettu viereisen Sophia-hotellin vieraiden kanssa. Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla on rantabaari/taverna, joka on avoinna 1.5.–10.10. säästä riippuen. Hotellissa on suosittu ravintola Skoniakos, joka on avoinna myös muille kuin hotellivieraille. Viihdettä muutamana iltana viikossa korkeasesonkina, kuten kreikkalaisia iltoja allasbaarissa ja taikashow lapsille. Kreikkalainen ilta lisämaksusta.

Hotelli koostuu neljästä rakennuksesta, jotka on rakennettu eri aikoina. Hotellialueella paljon portaita ja korkeuseroja. Rantalentopalloa ja pieni kuntosali (ikäraja 16-vuotta) maksutta. Korkeasesonkina mahdollisuus hierontaan lisämaksusta. Vastaanotossa on maksuton wifi sekä internetnurkkaus. Hyvät bussiyhteydet Haniaan. Läpikulkuliikennettä. Liikenteen tai hotellin keittiön äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Ateriat

Huoneet: Aamiaispöytä. Puolihoito* lisämaksusta.

Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito* lisämaksusta.

*Puolihoitoon sisältyy aamiaispöytä ja illallinen á la carte -listalta tietyistä vaihtoehdoista. Mikäli vain muutama hotellin vieraista on valinnut puolihoidon, tarjoillaan ateriat hotellin rantabaarissa ja annokset valitaan tietyistä vaihtoehdoista listalta.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna rajoitetusti. Hotellissa ja hotellialueella portaita.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mukava sijainti
 • Hyvät palvelut
 • Maksuton wifi