Ideal Beach

apollo mondo local

  • Suosittu hotelli erinomaisella paikalla
  • Maksuttomat aurinkotuolit rannalla
  • Hyvät yhteydet Hanian kaupunkiin

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Ideal Beach sijaitsee suositussa Plataniaksessa Kreetalla. Allasalue sijaitsee aivan rannalla, joten voit nauttia merinäköalasta aurinkotuolissa rentoutuen. Platanias palveluineen on kävelymatkan päässä. Hotelli on yksi Apollo Mondo Local -konseptihotelleistamme korkean asiakastyytyväisyyden ja paikallisen vivahteen ansiosta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Yksiö 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksikerroksinen yksiö 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Yksiö ranta-/allasrakennuksessa 1-2 hengelle. Kaksio 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kaksio ranta-/allasrakennuksessa 1-3 hengelle/1-4 hengelle. Kolmio 2-5 hengelle/2-6 hengelle. Kolmio alennetulla maatasolla 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen, erillään kadusta, kauniit istutukset, rannalla, kunnostetut huoneistot erinomaisia -...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 172 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pidetty hotelli Ideal Beach sijaitsee aivan Plataniaksen pitkällä hiekkarannalla. Avoin allasalue on palmujen reunustama ja täälä on kaunis näkymä merelle. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä altaalla että rannalla. Pyyhepalvelu lisämaksusta. uima-allas, Perheen pienimmille erillinen lastenallas (syvyys 80 cm), jossa polskia ja leikkiä.  Allasalue on jaettu viereisen Sophia Beach-hotellin vieraiden kanssa. Ideal Beach koostuu neljästä rakennuksesta, jotka on rakennettu eri vuosina: päärakennus ja kolme rakennusta lähellä rantaa, allasta tai puutarhaa.

Hotellilla on rantabaari/taverna. Ideal Beachissa on suosittu ravintola Skoniakos, joka on avoinna myös muille kuin hotellivieraille. Maista heidän tarjoamiaan herkullisia kreikkalaisia annoksia! Viihdettä muutamana iltana viikossa korkeasesonkina, kuten kreikkalaisia iltoja allasbaarissa ja taikashow lapsille.

Mikäli haluat treenata lomasi aikana, on hotellilla tarjolla rantalentopalloa ja pieni kuntosali (ikäraja 16-vuotta) maksutta. Korkeasesonkina on mahdollisuus hierontaan lisämaksusta. Vastaanotossa on maksuton wifi. Plataniaksesta pääset kätevästi paikallisbussilla Hanian kaupunkiin. Läpikulkuliikennettä. Liikenteen tai hotellin keittiön äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneita.

Täältä voit lukea lisää Apollo Mondo Local -hotelleista.

Ateriat

Huoneet: Aamiaispöytä. Puolihoito* lisämaksusta. Huoneistot: Ei aterioita. Aamiaispöytä tai puolihoito* lisämaksusta.

*Puolihoitoon sisältyy aamiaispöytä ja illallinen á la carte -listalta tietyistä vaihtoehdoista. Illallinen tarjoillaan hotellin rantabaarissa. Mikäli vain muutama hotellin vieraista on valinnut puolihoidon, tarjoillaan ateriat hotellin Skoniako -ravintolassa. Illalisella on valittavissa keitto, alkuruoka, salaatti, yksi pääruoka sekä päivän jälkiruoka valmiilta listalta.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna rajoitetusti. Hotellialueella paljon portaita ja korkeuseroja.

Apollo Mondo Local
Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi