1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Deluxe-kaksio

Moderneja deluxe-kaksioita, jotka sijaitsevat erillisessä, hiljattain rakennetussa rakennuksessa (2015 tai 2017). Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Jääkaappi, mikro, voileipägrilli keittolevyt ja kahvinkeitin sekä hyvä keittiövarustelu. Pieni taulu-tv, espressokeitin. Tossut pyydettäessä vastaanotosta. Kun huoneeseen majoittuu lapsi 2-11 vuotta, on huoneistossa myös pelikonsoli (vastaanotosta pyydettäessä). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustekuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi, ovessa hyttysverkko. Osassa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kodikkaita kahden hengen huoneita, joissa on puhelin ja satelliitti-tv. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero (sijaitsee vastaanotossa). Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kaksio

Viihtyisiä, kauniisti sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty pieni keittiö ja olohuone. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, mikroaaltouuni, voileipägrilli, kahvinkeitin, keittolevyt ja hyvä keittiövarustus. Satelliitti-tv. Kattotuuletin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, ovessa hyttysverkko. Osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio omalla altaalla

Moderneja deluxe-kaksioita omalla altaalla, jotka sijaitsevat erillisessä 2017 vuonna valmistuneessa rakennuksessa. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Jääkaappi, mikro, keittolevyt, voileipägrilli, kahvinkeitin, espressokeitin ja hyvä keittiövarustelu. Kaksi taulu-tv:tä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Maaterassi, ovessa hyttysverkko. Kaksi aurinkotuolia ja -varjo per päivä rannalla sisältyy hintaan. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio, All Inclusive

Viihtyisiä kaksioita. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, mikro, keittolevyt, voileipägrilli, kahvinkeitin ja keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja kattotuuletin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Hyttysverkko parvekkeen/terassin ovessa. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä, kauniisti sisustettuja yksiöitä. Yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, mikroaaltouuni, voileipägrilli, kahvinkeitin, keittolevyt ja hyvä keittiövarustus. Satelliitti-tv. Kattotuuletin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, ovessa hyttysverkko. Osassa yksiöitä on rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle