Huoneet

Deluxe-kaksio

Moderneja deluxe-kaksioita, jotka sijaitsevat erillisessä rakennuksessa (valmistunut 2015 tai 2017). Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Jääkaappi, mikro, voileipägrilli keittolevyt ja kahvinkeitin, espressokeitin sekä hyvä keittiövarustelu. Espressokeittimen kapseleita ostettavissa hotellin minimarketista. Viiniä, hedelmiä ja vettä saapumisen yhteydessä. Pieni taulu-tv, espressokeitin. Tossut pyydettäessä vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustekuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi, ovessa hyttysverkko. Osassa merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kodikkaita kahden hengen huoneita, joissa on puhelin ja satelliitti-tv. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero (sijaitsee vastaanotossa). Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone, All Inclusive

Viihtyisästi sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa All Inclusive sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kaksio

Viihtyisiä, kauniisti sisustettuja kaksioita. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty pieni keittiö ja olohuone. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, mikroaaltouuni, voileipägrilli, kahvinkeitin, keittolevyt ja hyvä keittiövarustus. Satelliitti-tv. Kattotuuletin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, ovessa hyttysverkko. Osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kaksio omalla altaalla

Moderneja deluxe-kaksioita omalla altaalla, jotka sijaitsevat erillisessä 2017 vuonna valmistuneessa rakennuksessa. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Jääkaappi, mikro, keittolevyt, voileipägrilli, kahvinkeitin, espressokeitin ja hyvä keittiövarustelu. Kapseleita espressokeittimeen ostettavissa hotellin minimarketista. Kaksi taulu-tv:tä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Aamutakit ja tossut. Maaterassi, ovessa hyttysverkko. Kaksi aurinkotuolia ja -varjo per päivä rannalla sisältyy hintaan. Lisäksi kaksi aurinkotuolia omalla altaalla/ulkotilassa. Kaksi allas-/rantapyyhettä sisältyy rannan aurinkotuolien kanssa. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio, All Inclusive

Viihtyisiä kaksioita joissa All Inclusive sisältyy hintaan. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Jääkaappi, mikro, keittolevyt, voileipägrilli, kahvinkeitin ja keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja kattotuuletin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Hyttysverkko parvekkeen/terassin ovessa. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Viihtyisiä, kauniisti sisustettuja yksiöitä. Yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on jääkaappi, mikroaaltouuni, voileipägrilli, kahvinkeitin, keittolevyt ja hyvä keittiövarustus. Satelliitti-tv. Kattotuuletin. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, ovessa hyttysverkko. Osassa yksiöitä on rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle