1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia Geraniotis Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Erkki,
Suolahti

+
-
Vaatekaaooeja aivan liian vähän. Vaateet piti säilyttää matkalaukuissa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet olisi pitänyt vaihtaa useammin.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-20


10 10:stä

Stig,
Vantaa

+
Sijainti ja siisteys, Hotellin ulkoalue erinomainen
-
Lukulamput sängyn yläpuolella.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-29


8 10:stä

,

+
Ystävällinen henkilökunta, lasten leikkipaikka. Monipuoliset altaat.
-
Ihan pienille lapsille kahluuallas.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-15


9 10:stä

,

+
Hotellialue siisti, rauhallinen , toimiva. Ruokatarjonta monipuolisen.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


8 10:stä

,

+
Rauhallinen ympäristö ja hieno meren läheisyys.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


10 10:stä

Maarit,
Kangasala

+
Siirsi, rauhallinen ja tilava huoneisto sekä hotellialue
-
Irrallaan juoksentelevat koirat pitäisi saada pois hotellialueelta.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-07


8 10:stä

susanna,
loimaa

+
ruoka ystävällinen henkilökunta aurinkotuolit ja allasalue
-
leikkipaikkaa voisi päivittää, huoneisiin hotellin infoa (nyt siellä ei esim receptioniin yhteystietoja yms) vaan saimme ainoastaan ruokainfomaation

Vahvistettu asiakas: 2018-08-24


9 10:stä

Markus,
Kajaani

+
Hyvä hotelli,rauhallinen sijainti,josta oli helppo liikkua jalan ostoksille.Lisäksi bussipysäkki,josta pääsee esim. Haniaan oli hotellia vastapäätä.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-08-04


8 10:stä

Jana,
Vantaa

+
Lähellä rantaa. Hyvät altaat lapsiperheelle. Siisti ranta. Edullinen hotellin kauppa.
-
Gluteenittomien leipien valikoimaa voisi parantaa (nyt tarjolla vain yhtä laatua). Aamupalalla gluteenittomat vaihtoehdot pitäisi olla erikseen merkittynä (niinkuin ovatkin esim. lounaalla).

Vahvistettu asiakas: 2018-07-28


9 10:stä

Vesa,
Kempele

+
All inclusive, uima-altaat, ruoka hyvää ja monipuolista.
-
Liikenteen melu häiritsi koska huoneisto sijaitsi tien puoleisessa päädyssä. Seuraavalla kerralle eri huoneisto.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-22


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Geraniotis Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

78% matkustajista suositttelee

207 arvostelua
Erinomainen
 
72
Erittäin hyvä
 
83
Hyvä
 
39
Ei kovin hyvä
 
12
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

28.1.2015

Kirjoittanut Pepetsoni Suomussalmi, Suomi

Hieno hotelli

Geraniotis Beach -hotelli oli erittäin hyvä hotelli todella lähellä Plataniaksen ydinkeskustaa. Keskustaan pääsi mukavasti rantaa pitkin kävellen tai pääkatua pitkin. Runsaasti kauppoja. Plataniaksesta pääsee helposti parilla eurolla bussilla kätevästi hotellin edestä Hanian ydinkeskustaan. Pikkuisilla junilla oli kiva käydä päivän retkillä. Hotelli oli aivan meren rannalla, ranta oli myös todella hyvä. Vedenrajassa oli hiukan isompia kiviä. Lokakuussa oli suhteellisen kylmä uida meressä, joka oli pettymys. Tuuli myös usein, jolloin mereen ei päässyt. Baareissa oli suhteellisen hyvä tarjonta All Inclusive -asiakkaille. Pst, juomia ei ollut laimemmettu. Ruokakin oli todella hyvää ja suhteellisen monipuolista. Päärakennuksessa huoneemme (kahden hengenhuone) oli todella vanhanaikainen, puuovet ja ihmeelliset rivat. Vessan pöntöt vetivät huonosti niin kuin kuulema muuallakin Kreikassa ja Kreetalla. Sisustus vanhanaikaista. Muutenkin huone oli aika ahdas ja parvekkella ei voinut kunnolla voinut viettää aikaa, kuivatettiin vain uimahousuja ja pyyhkeitä (joka haittasi lähinnä muita matkatovereitani). Meitä ei kuitenkaan oikeastaan haitannut, koska huoneessa emme viettäneet aikaa paljoa, oikeastaan vain nukkumiseen. Meillä oli suora näkymä merelle, vain +9€. Siivous meillä oli 6krt/vk, ja ei moitittavaa. Hotellilla on TODELLA ystävällinen henkilökunta!! Yleisesti todella hyvä hotelli.

 
19.9.2018

Kirjoittanut paolocC944DS Reggio Calabria, Italia

Good place

I gave 0.5 points more since they upgraded my booking giving me an apartment with a little cozy private pool! All was new, clean and well maintained. Food quality was good but not excellent. There is a lidl supermarket across the street.

 
19.8.2018

Kirjoittanut GlobeTrotting432816 München, Saksa

Anazing hotel!!

We staid here for a week and had the all inclusive option. We were 2 families with kids and 2 couples. Everyone loved it! The food is great, the staff is incredibly friendly, helpful and great with kids. The rooms were clean, the pool area fantastic. The drinks included in the AI package weren't the fanciest as expected but enough to keep everyone happy. The one thing that could be improved is that the double rooms are along a hallway which is extremely loud. As soon as someone leaves their room in the morning and either walks or talks loudly you wake up. The 2-bedroom rooms were much more private. The location is great. Tonnes of restaurants, shops and supermarkets nearby. We will definitely come back!!

 
27.6.2018

Kirjoittanut peterJ1270TM Kööpenhamina, Tanska

Beach hotel with exceptional service

We went to this resorts with middle expectations, based on previous visits at simular - but this turned out to be a very positive surprice - excellent service, good rooms, nice beach and pool area, above average buffet with all 3 daily meals -( we got all inclusive for 30 euro's because we changes from a 2 room apartment to a double room) so we tried the buffet several times during our stay.

 
26.6.2018

Kirjoittanut Fellipe89 Pampa, Teksas

Nice, family hotel

Really nice hotel next to the beach. Main bar could be open longer. Staff is nice and helpful. Very good food, served in the restaurant. I wish they will have bigger pool in the future, maybe some slides, instead of the grass area, and football field.