1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Kokemuksia Casa Di Porto -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 426 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10

10 viimeisintä arvostelua


7 10:stä

Ninni,
Etelä-Suomi

+
Hotelli oli hyvällä paikalla. Huoneisto oli mukava. 2-kerroksinen huoneisto oli tosi toimiva lapsiperheelle, kun oli 2 kylpyhuonetta. Hotellin aamiainen ja illallinen olivat tosi hyvät.
-
Palvelu oli huonoa. Hotellin henkilökunta ei kertonut hotellin käytännöistä/palveluista. Kaikki olisi pitänyt tietää itse tai osata kysyä juuri oikeat kysymykset, jotta sai vastauksia. Vastaukset kysymyksiin olivat usein tylyjä. Hotellin wifi oli todella huono. Kaikki aurinkotuolit varattiin heti aamulla seitsemän aikaan. Saimme aurinkotuolit yhtenä päivänä viikon aikana.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


10 10:stä

Maija,
Helsinki

+
Ruoka, altaat, siisteys, toimivat tilat, lähellä rantaa
-
Aurinkotuolien varaamista ei valvottu riittävästi.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-06


9 10:stä

Anna,
Helsinki

+
Tilava ja kodikas huoneisto. Hyvät uima-altaat. Hyvät ruuat.
-
Lapsille vesiliukumäki. Puolihoitoon illalliselle pitäisi sisältyä juoma/vesipullo ilmaiseksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-29


9 10:stä

Tiia,
Kajaani

+
Hotelli oli todella siisti, huoneet olivat yleisesti ottaen todella siistit ja päivittäin siivotut sekä yleiset tilat ja allasalueet olivat hyvässä kunnossa. Aamupala oli todella monipuolinen. Hotellikompleksin kaikki palvelut kaikkien käytössä, ohjelmaa oli päivän aikaan paljon, ja adults only allas todella hyvä (ainut missä vesi ei ollut kuumaa keskipäivän auringossakaan) . Riittävästi varusteltu kuntosali plussaa. Huoneessa oli hyvin myös mahdollisuus pienimuotoiselle ruuanlaitolle. Aurinkotuoleja oli vähintäänkun riittävästi. Kaikinpuolin kaunis ja toimiva hotelli. Lähellä kaupunkia, ja helppo kulkea lähikaupunkeihin bussilla, aikataulut sai helposti vastaanotosta.
-
Vastaanottohenkilökunnan englanti oli välillä vaikeasti ymmärrettävää. Osa alennetun maatason huoneista oli vähän ankeasti pimeässä kolossa "kujalla" ja meidän huoneemme "terassi" ja ainut ikkuna oli suoraan muiden kulkuväylällä ja suoralla näköyhteydellä huoneeseen, ja siinä ei oikein kehdannut kuivatella vaatteitaan taikka pitää verhoja auki. Suihkussa ei ollut yläpidikettä suihkulle, vaan käsisuihkua piti pitää koko ajan kädessä, lie tarkoituksena vähentää vedenkulutusta tällä tavalla.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-22


9 10:stä

,

+
Monta uima-allasta, siisteys, hyvä aamupala, sijainti
-
Iltaohjelmaa ei juuri ollut ja, jos oli, siitä ei saanut tietoa

Vahvistettu asiakas: 2019-06-20


9 10:stä

Pia,
Vantaa

+
Hyvä sijainti, loisto ruoka ja ystävällinen henkilökunta.
-
Huoneisiin lisää kodikkuutta.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-01


8 10:stä

Ulla,
Kokkola

+
Keskustassa Hyvä palvelu
-
Huonesiivouksessa toivomisen varaa, siivottiin vasta illansuussa, parveketta ei siivottu kertaakaan oli vielä edellisten sotkut jäljellä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


8 10:stä

Arja,
Kuopio

+
Hyvä sijainti ja aamupala.
-
Huoneessa olevan ilmanvaihtokoneen/pumpun voisi puhdistaa. Jos sen laittoi päälle, niin kohta tuli tunkkainen pölyn haju. Onneksi ei ollut vielä helteitä, niin ei tarvittu välttämättä käyttää sitä. Vessan siivous ontui. WC-pöntön vieressä oli harja, mutta siivooja pesi pöntön sisuksen ja istuinosan sienellä käsin pöntössä olevalla vedellä.!

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


8 10:stä

Kaija,
Kuopio

+
Hyvä tasoinen ja siisti. Hyvä sijainti.
-
Naapurin RockHousen musiikki häiritsi pitkälle aamuyöhön. Tämä olisi hyvä mainita hotellitiedoissa. Casa di porto on osa Porto Plataniasta ja se tulisi selkeästi näkyä tiedoissa. Palvelut ovat Porto Plataniaksessa. Kompleksi oli liian suuri minun makuuni. Opasteita voisi olla enemmän monimutkaisessa kompleksissa. Wc kylttejä sai hakea.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-04


9 10:stä

seppo,
Karijoki

+
hyvä aamupala, rento ilmapiiri
-
aurinkopuolen huoneet vähissä, mutta sille on paha tehdä mitään

Vahvistettu asiakas: 2019-05-03


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.