Casa Chris

apollo mondo local

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Uusi Casa Chris sijaitsee Plataniaksen rannalla Kreetalla. Kauppoihin ja ravintoloihin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellissa nautit hyvästä palvelusta ja erinomaisesta sijainnista. Tästä syystä hotelli kuuluu Apollo Mondo Local-valikoimaamme.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 1-2 hengelle. Kaksikerroksisia kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden huoneen sviittejä 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 900 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Casa Chris on uusi hotelli, joka sijaitsee eloisassa Plataniaksessa. Hotellissa nautit rennosta tunnelmasta ja pulahdat uimaan altaaseen tai mereen. Ravintolasta voit tilata raikasta juomaa ja nälän yllättäessä lähistöltä löytyy paikallisia tavernoja ja ravintoloita.

Rentoudu altaalla tai rannalla Altaalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Lyhyt matka rannalle, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Allas- ja rantapyyhkeet sisältyvät, vaihto kerran viikossa.

Ruoka ja juoma Moderni ravintola, jossa nautit paikallista lounasta. Ravintolassa on á la carte-menu, tilattavissa myös erilaisia juomia.

Terveys ja hyvinvointi Casa Chrisissä on pieni kuntosali. Spa.

Tutustu ympäristöön Noin 900 metriä Plataniaksen torille, jossa on minimarketti, kauppoja ja ravintoloita. Platanias on eloista lomakohde, jossa on useita klubeja ja baareja. Mikäli haluat nauttia rauhallisemmasta tunnelmasta, suosittelemme tekemään kävelyretken oliivilehtojen keskelle. Voit myös vierailla pienissä kylissä, jossa koet paikallisen tunnelman. Mikäli haluat tutustua saareen omatoimisesti, suosittelemme auton vuokrausta tai paikallisbussia. Bussipysäkki sijaitsee noin 50 metrin päässä hotellista.

Lue lisää Apollo Mondo Local-valikoimastamme.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Hotelli koostuu useasta rakennuksesta.

Osassa huoneita liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi