Huoneet

Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita vanhemmassa osassa hotellia, rakennettu vuonna 1986. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yksi lisävuoteista toisessa makuuhuoneessa yläkerrassa. Huoneistoissa kierreportaat ja yläkerrassa ei ole erillistä väliseinää. Kaikissa huoneistoissa minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittomahdollisuus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 43-48 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Kaksikerroksisia yksiöitä

Kaksikerroksisia yksiöitä hotellin vanhassa osassa. Huoneistossa kierreportaat yläkertaan, eikä yläkerrassa ole väliseiniä. Yläkerrassa kaksi erillistä vuodetta ja alakerrassa minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus, sekä sohva ja kylpyhuone. Puhelin ja TV. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 25-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksioita uudessa osassa

Kaksioita uudemmassa osassa, rakennettu joko 2003 tai 2008. Kaikissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja kaksi lisävuodemahdollisuutta vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja TV. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain kaikissa uuden rakennuksen huoneissa. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 34-50 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kaksioita vanhassa osassa

Kaksioita vanhassa osassa, rakennettu 1986. Huoneistojen koko ja sisustus vaihtelee. Kaikissa huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle vuodesohvasta tai nojatuolista. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme ja wc. Maaterassi, jonne johtavat portaat. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 26-33 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Erikokoisia kolmioita: tavallisia kolmioita (noin 50 neliömetriä), kaksikerroksisia (noin 50 neliömetriä) tai remontoituja kolmioita (noin 50 neliömetriä). Osassa kaksikerroksisia kolmioita on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen, muissa yhteen. Kaksikerroksisissa kolmioissa on kierreportaat, eikä yläkerrassa ole väliseiniä. Sijaitsee vanhassa rakennuksessa. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvinkeitin. Puhelin ja TV. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Suihku ja kaksi wc:tä. Vanhimmassa osassa on kylpyammeet. Parveke tai terassi, jonne johtavat portaat. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 49 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.

Remontoitu kolmio

Remontoituja kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on minikiettiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittomahdollisuus. Puhelin ja TV. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk. Osaan huoneistoista sisäänkäynti parvekkeelta.
Huonekoko: noin 50 neliötä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Remontoitu yksiö

Remontoituja yksiöitä minikeittiöllä, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja TV. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi, jonne johtavat portaat, osassa allasnäkymä. Huoneistot jaetulla ulkotilalla sijaitsevat yläkerroksessa. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 20-29 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Remontoituja kaksioita

Remontoituja kaksioita erillisella makuuhuonella ja kahdella lisävuodemahdollisuudella vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja TV. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Osassa huoneistoja on maaterassi tai maaparveke tai maaparveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 32-36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö uudessa osassa

Yksiöitä uudessa osassa, rakennettu joko 2003 tai 2008. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin ja TV. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain kaikissa uuden rakennuksen huoneissa. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osassa allasnäkymä. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 24-30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiöitä vanhassa osassa

Yksiöitä hotellin vanhassa osassa joka on rakennettu vuonna 1986. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Puhelin ja TV. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Huonekoko: noin 19-25 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.