Blue Sea Apartments

  • Vain 50 metriä rannalle
  • Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta
  • Pieni ja persoonallinen

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Blue Sea Apartments on pieni ja hyvinhoidettu hotelli on kävelymatkan päässä Plataniaksen keskustasta kauppoineen, ravintoloineen ja baareineen. Jos pidät vehreästä ympäristöstä, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä hotellia ympäröi hieno puutarha.


Huonetyyppi

Kaksikerroksisia yksiöitä 1-2 hengelle. Yksiöitä 1-3 hengelle. Yksiöitä vanhassa osassa 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle. Kaksioita vanhassa osassa 1-4 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita 2-5 hengelle. Kolmioita 2-6 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 146 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 650 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Blue Sea Apartments on pieni, hyvinhoidettu hotelli lyhyen kävelymatkan päässä Plataniaksen keskustasta, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja baareja. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta, jotka on rakennettu 1986, 2003 ja 2008. Hotellia ympäröi kaunis puutarha, jossa kasvaa palmuja, pensaita ja kukkia. Allasalueella on uima-allas, erillinen lastenallas. Allasbaari, josta voi ostaa aamiaista ja yksinkertaisia annoksia. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella. Rannalla on maksullisia aurinkotuoleja.

Hotellista voi ostaa pientä purtavaa. Maksuton wifi vastaanotossa ja allasalueella. Plataniaksen keskustassa on monipuoliset palvelut. Rannalla hotellin edessä on rantabaari (ei hotellin oma baari), josta kantautuvat äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneistoja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Vastaanotto on avoinna rajoitetusti, mutta omistaja asuu hotellialueella ja on tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Hotelli koostuu useista rakennuksista. Eri huonetyypit sijaitsevat eri rakennuksissa.