1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Kauniisti sisustettuja kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Olohuoneen yhteydessä on keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi (molemmissa huoneissa). Maksuton tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Viihtyisiä kolmioita, joissa olohuone, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on parivuode ja toisessa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi (kolme laitetta). Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta ammeella ja wc. Parveke tai terassi. Kolmioissa on merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Yksiö

Kauniisti sisustettuja yksiöitä, joissa erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus kolmannelle hengelle vuodesohvasta. Keittiönurkkaus. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja puhelin. Maksuton tallelokero, wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.