Archipelagos

  • Paljon kanta-asiakkaita
  • Lähellä rantaa ja keskustaa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Archipelagos on pidetty, pieni huoneistohotelli. Hotelli sijaitsee mainiolla paikalla Plataniaksessa lähellä rantaa, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Keskeisestä sijainnista huolimatta on hotellialueen tunnelma on rauhallinen, hotellilla on on puutarha ja pieni uima-allas. Omistajaperhe toivottaa kaikki tervetulleiksi ja ilmapiiri on rento.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,1 10:stä
Perustuu 139 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 33 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 160 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suosittu Archipelagos sijaitsee hyvällä paikalla lähellä sekä rantaa että Plataniaksen keskustaa. Hotellilla on pieni uima-allas (noin 12 x 4 metriä), josta on erotettu osa lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot (rajoitettu lukumäärä) allasalueella. Kivenheiton päässä sijaitsevalla rannalla vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa ja vastaanotto on avoinna klo 9.00-13.00 sekä klo 18.00-20.00.

Plataniaksen ravintolat, baarit, putiikit ja vilkas yöelämä ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Illan tullen ota suunta kohti keskustaa ja istahda virkistävälle drinkille seuraamaan ympäröivää vilinää.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Suoraan hotellialueelle pääsee portaita pitkin. Hotellille pääsee myös kulkemalla itään päin hotellilta pientä tietä, joka johtaa hotellin etupuolelle (noin 140 metriä). Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Hotellialueella rappusia. Kaikissa huoneistoissa parveke joko ylemmässä tai alemmassa kerroksessa. Rappusia kaikkiin huoneistoihin kuljettaessa.