Plakias

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Muutaman kymmenen kilometrin päässä Rethymnonista sijaitsee viihtyisä ja rauhallinen Plakiaksen kylä. Täällä on hieno, suuri hiekkaranta ja vesi kristallinkirkasta - täydellistä snorklausta ja sukellusta varten. Plakiaksen keskustassa on monipuolinen tarjonta ravintoloita ja kahviloita, rantakatu soveltuu hyvin iltakävelyä varten. Plakias on sopiva matkakohde myös luontomatkustajille. Täällä sinua odottaa mieleenpainuva maisema korkeine vuorineen ja kapeine polkuineen, joihin voit tutustua omatoimisesti.

Suositut hotellit, Plakias

Ravintola, hotelli Alegria Beach Resort. Plakia, Kreeta, Kreikka.

Alegria Beach Resort

alkaen 518 EUR

Lisätiedot Plakias

Ravintolat

Useita ravintoloita ja aitoja kreikkalaisia tavernoja, jotka tarjoavat tuoretta kalaa, mereneläviä ja tyypillistä kreikkalaista ruokaa. Kylän pääkadun varrella on monia ravintoloita, joista on kaunis näkymä merelle. Plakiassa hintataso on edelleen melko huokea verrattuna muihin Kreetan turistialueisiin.

Kuljetukset matkakohteessa

Suora lentokenttäkuljetus Plakiaksen Alegria Beach -hotelliin, kesto noin 1 tunti 40 minuuttia.

Rannat

Plakiaksen karkeahiekkainen ranta on noin 1 km pitkä. Ranta on loivasti syvenevä, joten se soveltuu hyvin myös lapsille. Prevellin ranta sijaitsee noin 30 min venematkan päässä, joka kulkee päivittäin edestakaisin Plakiasta. Damnoninlahti sijaitsee noin 20 min kävelymatkan päässä, jossa on vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa ja purjelautailua.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 17°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 16°c