Huoneet

Kahden hengen huone

Mukavia ja yksinkertaisia huoneita erillisillä vuoteilla tai parivuoteella. Osassa huoneita lisävuodemahdollisuus. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi ja vedenkeitin sekä lautasia, laseja ja kuppeja. Maksuton wifi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 kertaa/vk.

Huonekoko: Noin 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone alennetulla maatasolla

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita alennetulla maatasolla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Maksuton wifi. Jääkaappi ja vedenkeitin sekä lautasia, laseja ja kuppeja. Suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 18 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parivuode. Makuuhuone on yhdistetty minikeittiöön. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, laseja/kuppeja ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Tv satelliittikanavilla. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö alennetulla maatasolla

Hiljattain valmistuneita yksiöitä alennetulla maatasolla, joissa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Yhden hengen sänky. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain ja tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle