Nereides (Kreeta)

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa mukavaan Nereides-hotelliin Kreetalla. Hotellilla on hyvä sijainti niin rannan kuin kylän keskustan läheisyydessä. Nereides onkin erinomainen vaihtoehto kun haluat vuokrata auton ja tutustua Länsi-Kreetaan omin päin. Hotellissa vietät mukavaa lomaa allasalueella raikkaan juoman parissa, ja pientä purtavaa voit ostaa snackbaarista.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yksiöitä 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 57 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 550 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Nereides sijaitsee lähellä rantaa ja Kolymbarin rauhallista kylää. Mukava allasalue sekä maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet lisämaksusta. Ranta sijaitsee noin 400 metrin päässä hotellista (ei aurinkotuoleja tai -varjoja).

Hotellissa on á la carte -ravintola, joka tarjoaa lounasta ja illallista. Snackbaari tarjoilee niin kylmiä kuin lämpimiä juomia sekä yksinkertaisia annoksia ja snackseja. Viisi maksutonta minigolf -rataa. Pöytätennis. Maksuton ulkoparkkipaikka. Maksuton wifi koko hotellialueella. Tallelokero lisämaksusta vastaanotossa ja osassa huoneita. Hotellin vieressä on supermarketti, pankkiautomaatti sekä bussipysäkki.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiaispöytä lisämaksusta.

Hyvä tietää

Rannalla ei ole aurinkotuoleja tai -varjoja.