Huoneet

Juniorsviitti

Viihtyisiä ja tilavia juniorsviittejä merinäköalalla. Kolme vaihtoehtoa: maaterassi allaspääsyllä, ulkotila jaetulla altaalla (jaetaan viiden sviitin kesken) tai parveke. Junioriviitteissä suoralla allaspääsyllä on muutama porras ulkotilaan kulkiessa. Juniorsviiteissä jaetulla altaalla on aurinkotuolit ja varjot ulkotilassa. Osassa huoneita merinäköala. Kaikissa juniorsviiteissä on tv musiikkikanavilla. Sohva ja olohuoneen pöytä sekä pieni keittiönpöytä parilla tuolilla. Minibaari lisämaksusta. Espressokeitin. Kapselit lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Tilavia juniorsviittejä, joiden ulkotilassa on jaettu allas viiden sviitin kanssa merinäkymin. Aurinkotuolit ja -varjot ulkotilassa. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Sohva ja sohvapöytä sekä pieni keittiönpöytä parilla tuolilla. Espressokeitin. Kapselit lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä ja kauniita kahden hengen huoneita. Tv satellitti- ja musiikkikanavilla. Maksuton wifi. Minibaari lisämaksusta ja maksuton ilmastointi ja tallelokero. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Aamutakit ja tossut. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2–3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Minibaari lisämaksusta. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Musiikkikanavia. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaikissa huoneissa on pääsy jaetulle uima-altaalle ja maaterassi, joissa osassa on merinäköala. Aurinkotuolit ja -varjot ulkotilassa. Muutama porras maaterassille mentäessä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Superior-juniorsviitti

Raikkaita superior-juniorsviittejä, joissa on erillinen makuuhuone ja viihtyisä olohuone. Kaksi vuodesohvaa ja pieni pöytä olohuoneessa. Huoneissa on puhelin ja satelliitti-tv. Musiikkikanavia. Maksuton Wifi. Minibaari lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Aamutakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 44 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.