Huoneet

Juniorsviitti

Viihtyisiä juniorsviittejä, joista on allaspääsy ja merinäköala. Huoneissa on satelliitti-tv ja minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliötä
Soveltuu enintään: 2‒3 hengelle.

Kahden hengen huone

Eri kokoisia kahden hengen huoneita. Huoneissa on puhelin, satelliitti-tv. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Osassa parvekkeita allasnäkymä. Osassa kahden hengen huoneita on pääsy altaalle ja näkymä altaalle. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1‒3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Hienoja kahden hengen huoneita, joista on suora pääsy jaetulle altaalle. Satelliitti-tv ja puhelin. Minibaari lisämaksusta. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi ja jaettu allas. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa olohuoneen puolella sohvaryhmä ja makuuhuoneen puolella parivuode. Liukuovi erottaa huoneet toisistaan. Huoneissa on satelliitti-tv. Minibaari lisämaksusta. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliötä
Soveltuu enintään: 2‒4 hengelle, joista 1 lapsi.