Huoneet

Juniorsviitti

Viihtyisiä juniorsviittejä, joissa on ulkotila ja kulku uima-altaalle sekä merinäköala. Huoneissa on satelliitti-tv ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 41 neliötä
Soveltuu enintään: 2‒3 hengelle.

Kahden hengen huone

Eri kokoisia kahden hengen huoneita. Huoneissa on puhelin, satelliitti-tv. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Osassa parvekkeita allasnäkymä. Osassa kahden hengen huoneita on pääsy altaalle ja näkymä altaalle. Siivous 7 krt/vk.
Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1‒3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Hienoja kahden hengen huoneita, joissa satelliitti-tv ja puhelin. Minibaari lisämaksusta. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Wifi ja langallinen internetyhteys maksutta. Ilmainen ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi ja jaettu allas. Siivous 7 kertaa/viikko.
Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kampanjahuone

Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Cavo Spada Deluxe & Spa -hotellissa, muttet välitä suurista tiloista tai maisemista. Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Kampanjahuoneita on rajoitettu määrä.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa olohuoneen puolella sohvaryhmä ja makuuhuoneen puolella parivuode. Liukuovi erottaa huoneet toisistaan. Huoneissa on satelliitti-tv. Minibaari lisämaksusta. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kiinteä internetyhteys ja wifi maksutta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 41 neliötä
Soveltuu enintään: 2‒4 hengelle, joista 1 lapsi.