Huoneet

Juniorsviitti

Juniorsviittejä hotellin uudessa osassa. Parivuode ja vuodesohva. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero, johonmahtuu kannettava tietokone. Kattotuuletin, Aamutakit ja tossut. Kahvin keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Minijääkaappi. Hiustenkuivain, puhelin ja tv. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpyhuone jossa suihku, kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että sviiteissä majoittuvien ikäraja on 16 vuotta.
Huonekoko: Noin 36 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti omalla altaalla

Tyylikkäästi sisustettuja juniorsviittejä hotellin uudessa osassa. Parivuode ja vuodesohva. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero, johon mahtuu kannettava tietokone. Kahvin keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Minijääkaappi. Kylpytakit ja tossut. Kattotuuletin. Hiustenkuivain, puhelin ja tv. Kylpyhuone, jossa suihku, kylpyamme ja wc. Maksuttomat allaspyyhkeet. Ulkotila omalla altaalla. Altaan koko 16 neliömetriä ja siinä on poreammetoiminto. Kaksi aurinkotuolia ulkotilassa. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että sviiteissä majoittuvien ikäraja on 16 vuotta.
Huonekoko: Noin 37 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti omalla altaalla

Tyylikkäästi sisustettuja kahden huoneen sviittejä hotellin uudessa osassa. Erillinen makuuhuone. Parivuode ja kaksi vuodesohvaa tai yksi vuodesohva ja yksi lisävuode nojatuolista. Ruokapöytä ja tuolit. Kahvin kettomahdollisuus. Minijääkaappi. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero, mihin mahtuu kannettava tietokone. Kattotuuletin. Aamutakit ja tossut. Tv. Silitysvälineet. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpyhuone, jossa suihku, kylpyamme ja wc. Ulkotila omalla altaalla. Altaan koko: 21 neliömetriä ja siinä on poreammetoiminto. Ulkotilassa kaksi aurinkotuolia. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että sviiteissä majoittuvien ikäraja on 16 vuotta.
Huonekoko: Noin 57 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Tyylikkäästi sisustettuja kaksioita. Kaikissa kaksioissa on erillinen makuuhuone, jossa on parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen kulmasohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Kahvinkeitin. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 36 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio omalla altaalla

Tyylikkäästi sisustettuja kaksioita. Kaikissa kaksioissa on erillinen makuuhuone, jossa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen kulmasohvasta. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Kahvinkeitin. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Kaksioissa omalla altaalla on parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 36 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Minisviitti

Minisviittejä hotellin uudessa osassa. Parivuode ja kaksi vuodesohvaa tai yksi vuodesohva sekä lisävuode nojatuolista. Kahvin keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero, johon mahtuu kannettava tietokone. Kattotuuletin. Minijääkaappi. Hiustenkuivain, puhelin ja kaksi tv:tä. Silitysvälineet. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpyhuone, jossa suihku, kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että sviiteissä majoittuvien ikäraja on 16 vuotta.
Huonekoko: Noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-sviitti

Tilavia ja tyylikkäitä superior-sviittejä hotellin uudessa osassa. Parivuode ja kaksi vuodesohvaa. Maksuton ilmastointi, wifi ja tallelokero, johon mahtuu kannettava tietokone. Minijääkaappi. Kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, puhelin ja kaksi tv:tä. Kattotuuletin. Aamutakit ja tossut. Silitysvälineet. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpyhuone ja suihku, kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että sviiteissä majoittuvien ikäraja on 16 vuotta.
Huonekoko: Noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Tyylikkäästi sisustettuja yksiöitä, joissa on lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Yhdistetty minikeittiö ja olohuone. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja keittiövarustus. Kahvinkeitin. Puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, maaparveke tai maaterassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 23 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.