1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Cretan Dream Royal -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10

10 viimeisintä arvostelua


9 10:stä

Reijo,
Vantaa

+
Siisti, ystävällinen henkilökunta, rauhallinen.
-
Loppukesästä/syksy kun ei niin kuuma, voisi hotellin pääbaarissa olla vaikka 1 ilta pianisti soittamassa kun siellä on kaikki pelit valmiina.

Vahvistettu asiakas: 2018-10-06


10 10:stä

pekka,
kerava

+
hyvä palvelu lähellä rantaa hyvä aamupala hyvä ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-08


10 10:stä

Merja,
Äänekoski

+
Erinomainen siivouksen taso. Mahtava aamupala. Ystävällinen henkilökunta. Tunsimme olomme todella tervetulleeksi.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-07


9 10:stä

Juhani,
Valkeakoski

+
siisteys , hyvä allas ja meren läheisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-02


5 10:stä

Matti,
Oulu

+
Siisti kokonaisuus
-
Aamupalalla sattui parikin kertaa jotain hässäkkää meidän huonenumerossa, yhtenä aamuna kysyttiin 3 kertaa huoneen numero ennen kun saatiin kahvia ja kun viereiseen pöytään tuotiin tuoremehua ja mekin pyysimme tarjoilijalta niin saimme vastauksen että hakekaa itse baarista joka ei ollu edes auki, olimme alinta kastia.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-01


9 10:stä

Eero,
Vantaa

+
siisti , suht ystävällinen ,
-
lämpimämpää vettä altaaseen , allaspyyhkeet hirveen hintaset , aamupala sais kestää myöhempään, lähtöpäivänä huoneen luovutus turhan aikaisin

Vahvistettu asiakas: 2017-10-14


9 10:stä

Risto,
Vaasa

+
Sijainti
-
Kuntosali

Vahvistettu asiakas: 2017-09-30


9 10:stä

Mar,
Varkaus

+
Palvelu oli erinomaista, ystävällistä ja teeskentelemättömän tuntuista. Hotelli on rauhallinen vaikka vieressä on maantie, jossa melkovilkas liikenne. Ranta lähellä.Hotelli ja ympäristö siisti.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2017-09-24


8 10:stä

,

+
monipuolinen aamiainen
-
Joustavuutta vastaanottoon! Olisimme halunneet kirjautua ulos hotellista hieman myöhemmin koska bussimme tuli vasta kuudelta, mutta vaalea neiti vastaanotossa sanoi töykeästi EI, koska on täyteen bookattu. Netistä katsottuamme totesimme että kaikkien hintaluokkien huoneita oli kyllä saatavissa. Emme olleet ainoita suomalaisia tämän vastauksen saaneita sinä päivänä. Vaikka olisi ollut kuinka ihana loma, niin tälläinen kohtelu kyllä jättää harmittavan muiston koko hotellista! Miinuksena vielä; huoneessa oli ikävä perunakellarin haju, käytävälle oli aamulla valunu yläkerrasta vettä ja mainitessamme siistijälle asiasta, hän vastasi että sama juttu joka aamu, ja totta, se tulva olikin joka-aamuista.

Vahvistettu asiakas: 2017-09-16


8 10:stä

Jyrki,
Saikkonen

+
-
Emme saaneet iltalentolaisina vuokrattua jatkoaikaa iltapäivään huoneelle, kun oli "täyttä". Silti hotelliin netissä myytiin ko päivälle vapaita huoneita. Jos hotelli ei ko palvelua halua tarjota voisi tuosta kertoa jo tilausvaiheessa hotellitiedoissa ettei ko palvelua ple periaatteessa saatavissa. Huoneemme oli "underground" terassi takapihalle, joka illalla oli pimeä eikä puskien takana viihtynyt iltaa istumassa. Aidantakainen pikkumetsä ja jäteastiat haisivat. Ko 4 huoneistoa eivät ole 5 tähden hotellin huoneita kuten muut, joissa aiemmin olemme saaneet olla tässäkin hotellissa.

Vahvistettu asiakas: 2017-09-16


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cretan Dream Royal -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4/5 Sijainti
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

582 arvostelua
Erinomainen
 
330
Erittäin hyvä
 
169
Hyvä
 
49
Ei kovin hyvä
 
18
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

13.10.2018

Kirjoittanut SannaV224

Siisti ja rauhallinen hotelli

Erittäin siisti ja rauhallinen paikka. Huoneemme oli kaksio. Iso parveke ja hyvänkokoinen kaksio. Erittäin siisti hotelli alue. Kävelymatkan päässä Agii Marina ja Platanias. Ystävällinen henkilökunta. Erittäin runsas aamiainen. Tykättiin kovasti.

 
27.9.2018

Kirjoittanut Ari P

Siisti hotelli

Olimme suvun reissulla tällä kertaa Kato Staloksessa ja valitsimme tämän hotellin tuttujen tienoiden takia. Hotelli on tosi siisti ja henkilökunta mukavaa ja huolehtivaista. Kauden loppu oli toki lähellä ja luvatut esitykset ja showt eivät kaikilta osin toteutuneet. Ravintoloiden taso oli melko korkea, joten päädyimmekin useana iltana hotellin palveluiden äärelle...

 
14.9.2018

Kirjoittanut mode12 Helsinki, Suomi

Erittäin rentouttava loma

Hotelli yllätti, oli parempi kuin etukäteen odotimme. Palvelu erittäin ystävällistä, englanti taipui riittävän mallikkaasti. Aamiaisbuffet runsas ja laadukas. Allasalue viihtyisä. Ei sovi liikuntarajoitteisille, paljon portaita. Erittäin siisti, siivooja piti huoneen viimeisen päälle puhtaana. Paikallinen luokitus oli viisi tähteä, mutta neljä on oikea määrä, tosin vahva sellainen. Voisimme mennä toisenkin kerran tähän hotelliin. Sijainti on Kato Staloksen reunalla, mutta se ei ole kyllä ongelma jos jaksaa sata metriä kävellä. Suosittelen.

 
29.8.2018

Kirjoittanut JenniV259

Loma ilman lapsia 🤩

Hotelli vastasi täysin odotuksiamme! Huoneet olivat todella siistit ja samoin hotellin yleiset alueet. Aamiainen oli runsas, ainoa mitä jäin kaipaamaan oli kreikkalainen salaatti ja punasipuli. Allasalue on juurikin niin hieno kuin kuvissa näkee, toki alue on kohtalaisen pieni. Viihdyimme itse enemmän rannalla, jossa sai nauttia tuulenvireestä. Hotellia vastapäätä oleva ranta oli kovin tuulinen koko viikon ja neljänä päivänä ei rantavahdit päästäneet edes uimaan. Jouduimme kävelemään Agia Marinan puolelle, jotta pääsi edes pulahtamaan. Muutenkin Staloksen ranta hieman pienempi ja hiekkaosuutta vähemmän. Suosittelen ehdottomasti hotellia, vaikkakin itse seuraavalla kerralla suuntaan keskeisemmälle paikalle.

 
21.7.2018

Kirjoittanut silderi

Siisti hotelli

Hotelli sijaitsi hieman syrjässä, mutta pienen kävelymatkan päästä löytyi runsaasti ravintoloita. Aamupala oli todella kattava, sieltä löytyi varmasti kaikille jotain. Huoneet oli siistit, mutta pesuaineet todella voimakkaan tuoksuisia. Allasalue oli viihtyisä, joskin ison altaan vesi kylmää. Allasbaarista sai hyviä sandwicheja, salaatteja ja pizzoja. Päivällisen me söimme aina kylillä eri ravintoloissa. Henkilökunta oli ystävällistä paitsi itse hotel manager. Hän vuorotellen läksytti henkilökuntaa, ei hymyillyt tai tervehtinyt asiakkaita.