Hersonissos, Stalis & Malia

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Pidätkö lomasta täynnä tekemistä ja tapahtumia? Silloin sinun kannattaa varata matka Hersonissokseen. Hersonissos on täynnä tekemistä - kaikkea rennosta rantaelämästä monine vesiurheiluaktiviteetteineen hyviin ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin, baareihin ja yöelämään. Staliksen alueella keskeisessä osassa on ihana ranta ja elämänmeno on muutoinkin hieman rauhallisempaa.

Suositut hotellit, Hersonissos, Stalis & Malia

Aldemar Knossos Royal

alkaen 774 EUR

Lisätiedot Hersonissos, Stalis & Malia

Ravintolat

Illallinen tavernassa kreikkalaisella salaatilla ja moussakalla noin 12 €. Olut noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Heraklionin lentoasemalta Hersonissokseen kestää noin 30 minuuttia. Matka hotelleihimme Staliksessa kestää noin 40 minuuttia. Apollomatkojen opas ei yleensä ole mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Rannat

Hersonissoksessa, sen ulkopuolella ja Staliksessa on uimapoukamia, joissa on sekä kalliorantoja että hiekkarantoja. Hersonissoksen keskellä sijaitseva ranta on sekoitus hiekkaa ja kiviä. Staliksen pitkä ja matala ranta sopii erityisen hyvin lapsille.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 16°c
8,5 10:stä Hersonissos, Stalis & Malia
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 1193 arvioon