1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavin. Osassa huoneista yksi parisänky ja yksi kerrossänky, osassa parisänky ja kaksi yksittäistä pientä sänkyä. Mikro, jääkaappi, vedenkeitin. Teetä ja kahvia. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 henkilölle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneissa on huone lapsille, jossa kaksi vuodetta ja makuuhuone, jossa parivuode ja kaksi yksittäistä vuodetta. Vedenkeitin, jääkaappi ja mikro. Teetä ja kahvia. Satelliitti-tv musiikkikanavin sekä puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 henkilölle, joista 2 lapsia.

Superior kaksio

Superior kaksioita, joissa erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone sekä minikeittiö, jossa jääkaappi, vedenkeitin ja mikro. Teetä ja kahvia. Satelliitti-tv musiikkikanavin ja puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi tai parveke. Huoneissa, joissa on maaterassi sisäänkäynti on maaterassin kautta. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 52 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 henkilölle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavin. Mikro, jääkaappi, vedenkeitin. Teetä ja kahvia. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan (osassa huoneista maksuton). Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 henkilölle