Kokemuksia Star Beach Village & Waterpark -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 89 arvioon Reevoo.com
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

Sanna,
Hämeenlinna

+
Lapsiperheille hyvä hotelli. Paljon ravintoloita ja allasalurita laajalla alueella ali incluSive käytössä, leveästi rannankin alueella.
-
Hotellin henkilökunta ei tiennyt oikein mistään mitään. Ei rattaista, ei turistijunista, ei ilmastonnista, ei ohjelmasta...

Vahvistettu asiakas: 2019-04-29


8 10:stä

Reija,
Muurame

+
Monipuolinen, lapsiperheille sopiva paikka. Uima-altaita ja merenrantaa, hyvää ruokaa
-
Lennot lasten kannalta tosi epämiellyttävään aikaan eli yöllä. Lähtöpäivänä pitäisi kuulua matkan hintaan ns pidennetty huoneen pito, jonka nyt maksoimme itse

Vahvistettu asiakas: 2018-10-22


9 10:stä

Hanna,
Eura

+
Hyvä ruoka, paljon altaita, ystävällinen palvelu
-
Musiikki todella lujaa ilta ohjelmissa. Esitteen hotellikuvauksessa kannattaisi mainita bilealueesta, saattaa häiritä jotain.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


8 10:stä

Terhi ,
Turun seutu

+
Iso hotelli, paljon altaita ja tilaa.
-
Kuvaukseen tulisi lisätä, että kovaääninen tekno alkaa pauhata klo 14. Se ei kuulu kaikille altaille,mutta ruokailuihin kuuluu.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


7 10:stä

Pia ,
Kittilä

+
Hyvä ruoka, siisti ja turvallinen ympäristä
-
Meillä oli 2 x2 hlö huone. <sijainti huono,

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


9 10:stä

Sami,
Tampere

+
Keskeinen sijainti Siisteys.....
-
Kerran oli siivoojat jättäneet oven huonosti sulkematta

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


4 10:stä

Pia,
Helsinki

+
Hyvä ruoka
-
Hotellihuone, standard family room, on ahdistava, koska väliseinä sumennetulla ikkunalla tekee nukkumasopesta ihan liian pienen ja ahtaan. Seinä keskellä näin pientä huonetta on muutenkin turha. Liukuovet tms olisi ollut sopivampi.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-02


8 10:stä

,
Kotka

+
Hyvä ruoka ja erityisplussana kun voi syödä välillä toisissa ravintoloissa samalla allinclusilla.Kun huone jouduttiin luovuttamaan klo 12 ja bussi tuli hakemaan vasta 22 niin hotellin aulassa useita sohvaryhmä missä pystyi torkkumaan ei ehkä parasta mutta siinä kohtaa helpotus
-
Iltaohjelmassa kovaääniset voisivat olla hieman pienemmällä. Huonojalkaisten tai lonkkavikaisten kannattaa majoittua päärakennuksessa tai sitten maantasalla olevissa huoneistoissa.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-04


7 10:stä

Jaana,
Seinäjoki

+
Lapset huomioitu hyvin
-
Huoneiden siivousta parannettava.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-04


8 10:stä

Hanna,
Mäntyharju

+
ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-28


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Star Beach Village & Waterpark -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

1173 arvostelua
Erinomainen
 
624
Erittäin hyvä
 
317
Hyvä
 
110
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
66

Viimeisimmät 5 arviota

22.9.2019

Kirjoittanut Timppateekoo

Lomamatka

Erittäin hyvä all inclusive perhehotelli. Siistit nurkat, ystävällinen henkilökunta ja ravintoloissa hyvää ruokaa! Hienot altaat hotellissa ja vesipuistossa, muutenkin riittävästi aktiviteetteja. Suosittelen lasten kanssa matkustaville.

 
24.8.2019

Kirjoittanut 929tuulak Helsinki, Suomi

Rauhaton loma

Hotellialueella liikaa meteliä koko viikon. Musiikki jytisi kuin discossa, huoneen ikkunat helisivät basson tahtiin. Ruoka oli hyvää. Huone siisti, mutta muu alue ei. Suuresti ihmetytti, kun henkilökunta ei osannut tervehtiä asiakkaita, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ravintola olisi kaivannut jonkun laista ilmastointia. En missään nimessä suosittele hotellia yli 50 vuotiaille rauhallista lomaa kaipaaville.

 
2.7.2019

Kirjoittanut Cosmopolitan602390

Mukava lapsiperheelle

Ihan ok hotelli sekä ruoka. Hotelli alue kiva ja useampi lastenallas alue sekä uimaranta. Hotelli alue meluinen iltaisin. Kannattaa pyytää huone apollo rakennuksesta jos lapset menevät aikaisin nukkumaan :)

 
2.6.2019

Kirjoittanut Mauste-Sari

Uskomattomat ruokapöydät

Hotelli on oivallinen valinta kaiken ikäisille, mutta varsinkin lapsille on paljon aktiviteetteja. All inclusive on ihan mahtava. Kaikille löytyy varmasti syötävää ja mikä parasta , ruoka ei ole jatkuvasti samaa, vaan on eri teemoja . Huoneet joissa majoituimme olivat siistejä , hyviä , tilavia perushuoneita. Ranta sopivan lähellä ja ostoksillekaan ei ollut pitkä matka ja mikä parasta Hersonissoksessa on erittäin helppo liikkua, kun on yksi pitkä katu, jonka varrella molemmin puolin on koko perheelle katseltavaa. Toki on satama-alue ja yläkylät, jos niihin haluaa mennä tutustumaan. Suosittelen lämpimästi tätä all inclusive hotellia. Meidän matkaseurueessa oli 72v, 51v, 29v, 27v, 13v ja 11v ja kaikki sanoivat, että tänne ensi vuonna uudestaan . Olemme tehneet montakymmentä Kreikan matkaa erilaisella kokoonpanolla ja tämä kyllä `"osui ja upposi". Eli napakymppi.

 
26.7.2017

Kirjoittanut JussiL_12 Klaukkala, Suomi

Erinomainen All inclusive -hotelli

Olimme perheen kanssa täällä toista kertaa heinäkuussa 2017 ja vierailu ei tuottanut pettymystä. All Inclusive -hotelliksi ruoka on monipuolista ja laadukasta. Myös drinkkitarjonta on melko monipuolinen. Lapsille täällä löytyy tekemistä viikon ajaksi helposti. Lastenallas ja hotellin oma allas ovat pienimmille sopivat ja isommille taan löytyy vesiliukumäkiä vesipuiston puolelta. Vesipuiston rajoituksetun käyttö kuuluu hotellihintaan. Vesipuistossa on iltabileitä n. joka toinen ilta ja niistä kuuluu toki ääntä hotellialueellekin. Juhlat loppuvat kuitenkin viim. klo 23. Kaikenlaista puuhaa ja aktiviteettia kuten jalkapalloa ja dartsia sekä vesijumppaa järjestetään joka päivä ja niihin voi halutessaan osallistua ilman mitään lisämaksuja. Hotellin vieressä on myös kartingrata sekä minigolf ja rannalla banaaniveneet ja muut rantakohteiden perusaktiviteetit. Hotellin henkilökunta on todella ystävällistä ja palvelualtista. Huoneemme pimennysverho oli liian pieni, mutta se hoidettiin kuntoon välittömästi ilmoitettuani asiasta. Huone onkin ainoa miinuspuoli josta voi mainita. Meillä oli viidelle hengelle Superior -perhehuone, eli suurin huone joka hotellista löytyy. Huoneessa on kaksi makuuhuonetta, mutta niiden välissä ei ole suljettavaa väliovea. Näin kaikki äänet kuuluvat huoneesta toiseen. Jos lapset elävät kovinkin eri aikatauluissa kuten meillä (mukana pieni vauva), niin tämä saattaa aiheuttaa haasteen. Aikaisin heräävä lapsi herättää helposti koko muunkin porukan. Edellisenä vuonna olimme "tavallisessa" perhehuoneessa ja siinä huoneiden välissä oli ovi. Superiorhuone ei siis meille tarjonnut mitään lisää, paitsi kaksi ylimääräistä sänkyä joille ei ollut käyttöä. Huoneessa on sängyt kuudelle henkilölle ja meillä oli lisäksi pinnasänky. Yli 4 hengen seurueille suosittelisin kuitenkin melkeinpä kahta erillistä huonetta. Kokonaisuudessaan tämä hotelli on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen. Se soveltuu sekä lapsiperheille, että pariskunnillekin jos suuri lasten määrä ei häiritse. Varmasti joskus taas palaamme tänne.