1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Star Beach Village & Waterpark -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


8 10:stä

Reija,
Muurame

+
Monipuolinen, lapsiperheille sopiva paikka. Uima-altaita ja merenrantaa, hyvää ruokaa
-
Lennot lasten kannalta tosi epämiellyttävään aikaan eli yöllä. Lähtöpäivänä pitäisi kuulua matkan hintaan ns pidennetty huoneen pito, jonka nyt maksoimme itse

Vahvistettu asiakas: 2018-10-22


9 10:stä

Hanna,
Eura

+
Hyvä ruoka, paljon altaita, ystävällinen palvelu
-
Musiikki todella lujaa ilta ohjelmissa. Esitteen hotellikuvauksessa kannattaisi mainita bilealueesta, saattaa häiritä jotain.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


8 10:stä

Terhi ,
Turun seutu

+
Iso hotelli, paljon altaita ja tilaa.
-
Kuvaukseen tulisi lisätä, että kovaääninen tekno alkaa pauhata klo 14. Se ei kuulu kaikille altaille,mutta ruokailuihin kuuluu.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-30


7 10:stä

Pia ,
Kittilä

+
Hyvä ruoka, siisti ja turvallinen ympäristä
-
Meillä oli 2 x2 hlö huone. <sijainti huono,

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


9 10:stä

Sami,
Tampere

+
Keskeinen sijainti Siisteys.....
-
Kerran oli siivoojat jättäneet oven huonosti sulkematta

Vahvistettu asiakas: 2018-07-23


4 10:stä

Pia,
Helsinki

+
Hyvä ruoka
-
Hotellihuone, standard family room, on ahdistava, koska väliseinä sumennetulla ikkunalla tekee nukkumasopesta ihan liian pienen ja ahtaan. Seinä keskellä näin pientä huonetta on muutenkin turha. Liukuovet tms olisi ollut sopivampi.

Vahvistettu asiakas: 2018-07-02


8 10:stä

,
Kotka

+
Hyvä ruoka ja erityisplussana kun voi syödä välillä toisissa ravintoloissa samalla allinclusilla.Kun huone jouduttiin luovuttamaan klo 12 ja bussi tuli hakemaan vasta 22 niin hotellin aulassa useita sohvaryhmä missä pystyi torkkumaan ei ehkä parasta mutta siinä kohtaa helpotus
-
Iltaohjelmassa kovaääniset voisivat olla hieman pienemmällä. Huonojalkaisten tai lonkkavikaisten kannattaa majoittua päärakennuksessa tai sitten maantasalla olevissa huoneistoissa.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-04


7 10:stä

Jaana,
Seinäjoki

+
Lapset huomioitu hyvin
-
Huoneiden siivousta parannettava.

Vahvistettu asiakas: 2018-06-04


8 10:stä

Hanna,
Mäntyharju

+
ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2018-05-28


8 10:stä

Johan,
Kemiö

+
Lähellä rantaa, Henkilökunta ystävällistä! Ohjelmatarjonta hyvää!
-
Ylimainostettu Snaksit esitteissä. ! Snaksit vähäpätöisiä baareissa , pelkkää ranskalaisia, Pitsapojat pelkällä juustolla ei edes tomaattikastiketta juuston alla. Välillä ei oikeastaan mitään tarjolla. Aasialainen ravintola todella heikko ja mautonta!

Vahvistettu asiakas: 2017-10-22


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Star Beach Village & Waterpark -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 4/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

946 arvostelua
Erinomainen
 
480
Erittäin hyvä
 
275
Hyvä
 
89
Ei kovin hyvä
 
51
Huono
 
51

Viimeisimmät 5 arviota

26.7.2017

Kirjoittanut JussiL_12 Klaukkala, Suomi

Erinomainen All inclusive -hotelli

Olimme perheen kanssa täällä toista kertaa heinäkuussa 2017 ja vierailu ei tuottanut pettymystä. All Inclusive -hotelliksi ruoka on monipuolista ja laadukasta. Myös drinkkitarjonta on melko monipuolinen. Lapsille täällä löytyy tekemistä viikon ajaksi helposti. Lastenallas ja hotellin oma allas ovat pienimmille sopivat ja isommille taan löytyy vesiliukumäkiä vesipuiston puolelta. Vesipuiston rajoituksetun käyttö kuuluu hotellihintaan. Vesipuistossa on iltabileitä n. joka toinen ilta ja niistä kuuluu toki ääntä hotellialueellekin. Juhlat loppuvat kuitenkin viim. klo 23. Kaikenlaista puuhaa ja aktiviteettia kuten jalkapalloa ja dartsia sekä vesijumppaa järjestetään joka päivä ja niihin voi halutessaan osallistua ilman mitään lisämaksuja. Hotellin vieressä on myös kartingrata sekä minigolf ja rannalla banaaniveneet ja muut rantakohteiden perusaktiviteetit. Hotellin henkilökunta on todella ystävällistä ja palvelualtista. Huoneemme pimennysverho oli liian pieni, mutta se hoidettiin kuntoon välittömästi ilmoitettuani asiasta. Huone onkin ainoa miinuspuoli josta voi mainita. Meillä oli viidelle hengelle Superior -perhehuone, eli suurin huone joka hotellista löytyy. Huoneessa on kaksi makuuhuonetta, mutta niiden välissä ei ole suljettavaa väliovea. Näin kaikki äänet kuuluvat huoneesta toiseen. Jos lapset elävät kovinkin eri aikatauluissa kuten meillä (mukana pieni vauva), niin tämä saattaa aiheuttaa haasteen. Aikaisin heräävä lapsi herättää helposti koko muunkin porukan. Edellisenä vuonna olimme "tavallisessa" perhehuoneessa ja siinä huoneiden välissä oli ovi. Superiorhuone ei siis meille tarjonnut mitään lisää, paitsi kaksi ylimääräistä sänkyä joille ei ollut käyttöä. Huoneessa on sängyt kuudelle henkilölle ja meillä oli lisäksi pinnasänky. Yli 4 hengen seurueille suosittelisin kuitenkin melkeinpä kahta erillistä huonetta. Kokonaisuudessaan tämä hotelli on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen. Se soveltuu sekä lapsiperheille, että pariskunnillekin jos suuri lasten määrä ei häiritse. Varmasti joskus taas palaamme tänne.

 
27.6.2017

Kirjoittanut AnuV262

Vesipedon paratiisi

Viihtyisä hotellialue ja siisti huone upealla merinäköalalla, iso parveke. Avulias ja ystävällinen henkilökunta. Paljon tekemistä lapsille: oma vesipuisto, kiva allasalue ja ranta. Ainakin alkukesästä tilaa oli hyvin, ja aurinkotuoleja sai keskellä päivääkin varaamatta. Ruoka ok, vaikkakin lasten pöydän tarjonta olisi saanut olla runsaampi ja vaihtelevampi. Sijainti hieman syrjässä.

 
31.5.2017

Kirjoittanut PetriN98

Kaikenikäisille lapsille hyvä valinta.

Lapsiperheelle hyvä valinta. Altaita kaikenikäisille lapsille ja nuorille aktiviteetteja meren rannassa. Discomusiikin ystävät viihtyy vaahtobileissä ja rauhallisempi iltaruokailu varatussa pöydässä rannan cretan star ravintolassa kannattaa kokeilla.

 
14.10.2016

Kirjoittanut jonspeliini

Viihtyisä ai-hotelli

Vietimme viikon ai-loman Star Beach Villagessa superior-perhehuoneessa. Huone oli siisti, joskin esim. saippuan loppumista ei huomioitu tuomalla lisää. Ruoka hotellin ravintolassa oli myös hyvää ja monipuolista, teema vaihteli päivittäin ja syötävää löytyi joka makuun. Rannat olivat kohtuullisen siistit ja lapsiystävälliset, samoin allasalueet. Ai-juomavalikoima oli melko suppea drinkkien osalta, samoin allasbaarien snack-valikoima. Viihdyimme kuitenkin hyvin ja palvelu oli ystävällistä.

 
28.6.2016

Kirjoittanut Kirsi P Hamina, Suomi

Aivan mahtava hotelli perhelomailuun

Hotelli sijaitsee 2 km pitkän pääkadun päässä. Sieltä on helppo lähteä kävelemään keskustaan/satamaan tai vaikka ajaa taksilla sinne ja kävellä takaisin. Huoneet ovat siistejä ja reilun kokoisia. Ruokaa löytyy joka makuun ja sen laatu on parantunut kahden vuoden takaisesta kokemuksesta. Rantaravintolassa on vähän ehkä suppeampi valikoima, mutta siellä on rauhallisempaa kuin pääravintolassa. Asian Restaurant oli myös upea kokemus; sinne piti pöytä ja ruuat valita etukäteen. Pulloviinitkin on ihan ok. Myös välipaloja; salaattia, toasteja, pizzoja ja ranskalaisia sai lähes koko päivän allasalueelta ja vesipuistosta. Lapsiperheille suosittelen varsinkin alkukesää, sen rauhallisuuden vuoksi. Myös mummot ja papat viihtyvät tässä hotellissa varmasti. Jos vesipuiston aktiviteetit alkaa kyllästyttämään, niin hotellin animaattorit järjestävät leikkejä, pelejä ja kilpailuja monta kertaa päivässä. (Jalkapallon pelaamiseen kannattaa varata kunnon jalkineet)