1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Star Beach Village & Waterpark

 • Perheystävällinen All Inclusive -hotelli
 • Lähellä rantaa
 • Maksuton sisäänpääsy Star Beach -vesipuistoon

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

All Inclusive -hotelli Star Beach Village & Waterpark Kreetalla on kaikkien vesipetojen ja auringonottajien suosikki. Hotellivieraat pääsevät maksutta naapurissa sijaitsevaan Star Beach -vesipuistoon ja tämän lisäksi tarjolla on lastenkerho, spa sekä ranta vesiurheiluaktiviteeteilla.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2–4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 2–6 hengelle, joista 2 lasta. Superior-kaksioita 2–6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Lapsiperheille hyvä hotelli. Paljon ravintoloita ja allasalurita laajalla alueella ali incluSive...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1135 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä hotelli erinomaisella sijainnilla suositun Star Beach -vesipuiston vieressä, jonne pääset suoraan hotellista tunnelin kautta. Star Beach -vesipuiston kaikki altaat ja vesiliukumäet ovat hotellivieraiden käytössä maksutta. Pituusrajoitus vesiliukumäkiin on vähintään 110 cm. Hotellissa on kolme buffet-ravintolaa. Ravintola Minos on hotellin pääravintola, Cretan Star Taverna sijaitsee vesipuiston yhteydessä (ennakkovaraus vaaditaan), ja ravintola Asian Star on hotellin toisella puolella (avoinna vain illallisaikaan, ennakkovaraus vaaditaan). jossa tarjoillaan lounasta sekä illallista. Kolmena iltana viikossa vesipuistossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja niihin tulee ostaa sisäänpääsylippu erikseen. Sesongin aikana Star Beach Village on myös nuorison suosiossa.

Hotelli koostuu päärakennuksesta, jossa on vastaanotto, baari, elintarvikekauppa ja ravintola. Vastaanoton alueella on maksuton internetyhteys sekä internetnurkkaus. Huoneet sijaitsevat päärakennuksen lähellä olevissa pienemmissä rakennuksissa. Kaunis allasalue, jolla on erillinen lastenallas ja pieni poreamme. Allasalueella, vesipuistossa ja rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rantapyyhkeet lisämaksusta.

Leikkipaikka ja 4–12-vuotiaille tarkoitettu hotellin järjestämä lastenkerho. Maksuton pieni kuntosali. Useita urheiluaktiviteetteja, kuten minijalkapalloa ja koripalloa. Sekä sisällä että ulkona voi pelata biljardia lisämaksusta. Iltaohjelmaa. Kävelymatka keskustaan. Läheisellä rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Lisäksi rannalla voi harrastaa monenlaisia lajeja lisämaksusta. Sesongin aikana vesipuiston äänet voidaan kokea häiritsevinä osassa huoneita. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 07.30–10.00, ravintola Minoksessa.
 • Lounaspöytä, klo 13.00–14.30, ravintola Minoksessa tai vesipuistossa sijaitsevassa Creta Star -tavernassa.
 • Illallispöytä, klo 18.30–21.30, ravintola Minoksessa. Teemailta päivittäin, joissa kreikkalaista, italialaista, meksikolaista, aasialaista ja intialaista ruokaa. Illallisen voi myös vaihtaa ennakkoon ilmoittamalla vesipuistossa sijaitsevaan Cretan Star -ravintolaan.
 • Välipalaa, kuten voileipiä, hampurilaisia, pitsaa, ranskalaisia ja jäätelöä, klo 10.00–18.30. Välipaloja tarjoillaan hotellin sekä vesipuiston allasbaarissa sekä uudessa rantabaarissa Blue Starissa (auki säävarauksella).
 • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 16.30–18.00.
 • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–24.00.
 • Aktiviteetteja ja ohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Hyvä tietää

Vain päärakennuksessa on hissi.

Perhehotelleissamme on aina
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa