Silva Beach

  • Viihtyisä ympäristö
  • Korkea asiakastyytyväisyys

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Hotelli Silva Beach on viihtyisä hotelli lähellä Hersonissoksen keskustaa. Vehreä ja tunnelmallinen hotelli sijaitsee lähellä rantaa, ja täällä on helppo päästä rentoutuneeseen tunnelmaan. Hotellilla on kaksi allasta, joista toisesta avautuu kaunis näkymä vuorille ja Egeanmerelle.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Huoneet siivottiin hyvin, yleiset tilat ei niinkään. Palvelu oli hyvin ystävällistä. Kaunis ympäristö.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2109 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä, perinteiseen kreetalaiseen tyyliin rakennettu hotelli koostuu useista pienistä rakennuksista. Kaunis puutarha, matalat kivimuurit ja pieni tori luovat charmantin tunnelman. Allasalueella on kaksi uima-allasta ja merinäköala. Allas- ja rantabaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä pyyhepalvelu allasalueella ja rannalla.

Buffetravintola, jossa aasialainen nurkkaus sekä kaksi á la carte -ravintolaa. La Strada tarjoaa välimerellisiä annoksia (ei sisälly All Inclusiveen) ja American Prime Burger tarjoaa hampurilaisia. Asiakkaat voivat nauttia illallisen á la carte -ravintolassa kerran loman aikana. Pöytävaraus vaaditaan. Ravintoloihin on pukeuduttava huolitellusti, miehillä pitkät housut. Ohjelmaa ja elävää musiikkia.

Maksuton tennis (mailat lisämaksusta) pöytätennis, darts, boccia ja rantalentopallo. Spa, jossa hierontaa, sauna, höyrysauna. jacuzzi ja hamam lisämaksusta. Maksuton wifi (nopeampi yhteys lisämaksusta). Pieni leikkipaikka. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Sivurakennukseen mennessä on ylitettävä tie. Hotellin edustalla oleva ranta on kiviranta, jossa suurempia kiviä. Pidemmällä on hiekka- ja pikkukiviranta. Läpikulkuliikennettä hotellin ulkopuolella, mutta päärakennuksessa olevat huoneet ovat rannalle päin, joten liikenne ei ole häiritsevää.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä, klo 7.00–10.00.
  • Grillihetki rannalla, klo 11.00-12.00 (vain korkeasesongin aikaan).
  • Lounaspöytä, klo 12.30–14.30.
  • Iltapäivätee, kahvia ja kakkuja, klo 16.00–18.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00–21.30.
  • Jäätelöä, klo 10.00–23.00.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00–23.00.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. Kotiinlähtöpäivänä All Inclusive on käytettävissä 12.00 saakka.