Kokemuksia Palmera Beach & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 35 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-15


9 10:stä

+
Siisteys ja palvelu
-
Sisäpiha vähän epäsiisti ja parmmalla palvelulla siellä saisi lisämyyntiä.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-18


9 10:stä

+
Hotelli hyvä vaikkakin huoneet pienet, likietuisella paikalla ravintoloiden ja shoppailun suhteen. Merinäköalallinen huone kannattaa ottaa, sängyt loistavat.
-
Miinusta rantatiedoista, kivikkoiset rannat ja hankala mennä uimaan jos tuulista ja kova merenkäynti. Kunnon hiekkarantaa saa etsiä. Lähellä soitetaan musiikkia joka kuuluu erittäin hyvin parvekkeen oven ollessa avoinna. Herkkäunisten kannattaa varata korvatulpat mukaan, sillä ravintoloista poistuva nuoriso pitää aamuyöstä meteliä ainakin heinäkuussa.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-07


8 10:stä

+
Hyvä palvelu. Hotelli oli siisti. Erinomainen aamiainen.
-
Silitysrauta voisi olla huoneessa. Olisi ollut hyvä tietää etukäteen, että huoneesta veloitetaan Kreikan valtion asettama vero. Tämä oli kyllä yllätys, että tälläinen lisäveloitus tulee matkahinnan päälle.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


8 10:stä

+
Modernit, siistit huoneet, toimiva ja ilmainen ilmastointi, runsas aamupala, ihana henkilökunta, hyvä sijainti, jääkaappi huoneessa, ilmainen wifi (toimi vaihtelevasti), halpa puolihoito, huoneen sai pitää lähtöpäivänä pidempään 30€:n lisämaksulla
-
Hotellin ranta pieni,todella kivikkoinen ja maksullinen. Kylpyhuoneessa ei ollut ovea; sängystä näki suoraan suihkuun, olisimme kaivanneet yksityisyyttä. Takapihan uima-allas pieni ja ankea ja huonossa paikassa. Pihassa olisi hyvin tilaa kunnolliselle altaallekin. Hissi pieni ja kuuma.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-30


10 10:stä

+
Erittäin siisti ja turvallinen hotelli.Huone merinäköalalla moderni ja siisti.Huoneen varustelu hyvä,jääkaappi ja hiustenkuivaaja plussaa,hyvät sängyt ja peitot.Näköala kannattaa todella ottaa.Erittäin ystävällinen ja lämminhenkinen tunnelma koko hotellissa, palvelun taso oli kaikilla ihailtavaa. Suosittelen puolihoitoa ruoka oli todella hyvää! Huoneen myöhäisempi luovutus edullista.Sopii erityiseti kahdelle aikuiselle vilkkaala alueella hieman rauhallisempaan ja aikuisempaan makuun. Hotellin oma pieni ranta siisti,tuolit ja pyyhkeet 5eurolla päiväksi. Rannassa voi snorklata. Hotellilla omaa ohjelmaa vkl iltaisin rannalla, ei melua hotellin coktail baarista huoneisiin. Sisäpihalla ilmaiset aurinkotuolit, kirjoja suomeksi ja erittäin hyvää tuoretta kahvia. Parhaimpia hotelleja tällä alueella suosittelen.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-06-02


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-19


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


9 10:stä

+
Erittäin kohtelias henkilökunta. Ravintolassa erittäin hyvä ruoka. Edulliset hinnat.
-
Läheisyydessä on ulkoilma disko, josta bassot tuntuu ja kuule aamulla ainakin klo 4.00 asti. Parvekeovi pitäisi olla sen vuoksi yöksi kiinni. Kuulisin kuitenkin mielellään yölläkin aaltojen ääniä (huonessa oli merinäkö)! Eli disko viimeistään klo 1.00 kiinni tai muuto muualle.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Palmera Beach & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

827 arvostelua
Erinomainen
 
504
Erittäin hyvä
 
207
Hyvä
 
75
Ei kovin hyvä
 
20
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

28.6.2019

Kirjoittanut rrreissaaja Suomi

Tyytyväinen

+ tilava, kauniisti sisustettu huone + ilmainen, hyvin toimiva ilmastointi + runsas aamupala + halpa puolihoito + ihana henkilökunta + siistijät pitävät huoneen siistinä päivittäin ja taiteilevat upeita koristeita pyyhkeistä + ilmainen wifi (tosin toimii vaihtelevasti) + hyvä sijainti; lähellä paljon kauppoja ja ravintoloita yms. - ranta pieni, kivikkoinen ja maksullinen (5€/rantatuoli/päivä) - uima-allas todella pieni ja huonolla paikalla (ei houkuttele uimaan) - kylpyhuoneessa ei ole ovea; suihkusta näkee suoraan sänkyyn ja päinvastoin - suihku ei toimi kunnolla ja vesi tulvii lattialla - todella pieni (kuuma) hissi - kova tyyny (sänky ja peitto ok) - illallisella aika vähän vaihtoehtoja lämpimissä ruuissa kasvissyöjälle

 
4.6.2019

Kirjoittanut Evatrp

Erittäin siisti,ystävällinen palvelu ja loistavat ruuat

Hotellille erityismainita erittäin ystävällisestä palvelusta,etenkin hotellin oman sisäravintolan tarjoilijoille ja kokeille. Hotellin puolihoidossa pääsit maistamaan kaikkia Kreetan perinneruokia. Suosittelen kaikille jotka tahtovat syödä hyvin! Hotellin johtaja toi omalla läsnäolollaan ja suhtautumisellaa henkilökuntaansa sekä asiakkaisiin paikasta erittäin lämpimän.Sijainti keskeinen,lähellä maksuttomia autopaikkoja katujen varsilla sekä autovuokraamoja. Merkinäköalaparvekkeelliset huoneet olivat erittäin siisti ja huoneet siivottiin päivittäin.Näköala oli upea.Huoneessa on jääkaappi johon mahtuu kylmään enemänkin.Huoneista löytyy myös hiustenkuivaaja ja ilmastointi.Viikonloppuisin hotellilla oli erityisohjelmaa. Huoneisiin meren puolella kantautui jonkin verran ääniä muuista hotelleista,mutta hotellista itsestään ei. Hotelli piti omat ohjelmansa rannalla,jottei äänet kantautuisi alakerran tiloista huoneisiin. Myös myöhempi huoneiden luovutus lähtöpäivänä oli mahdollista edullisesti, suosittele! Lähellä on hotellin oma pieni ranta johon voi turvallisesti jättää tavarat tuoleille, aurinkotuolit koo päiväksi 5euroa tuoli ja pyyhe. Ranta pikkukiviranta ja suosittelen jalkineita. Rannassa voi snorklata ja uida. Rannasta löytyy myös suihku. Hotellin siäpihalta löytyy kaksi pientä allasta sekä suuret auringonotto tilat. Alue on tuulelta suojassa.Hotellissa on myös oma coktail baari/kahvila jossa voi rauhassa viettää aikaa. Tarjolla on myös lukemista aina suomenkielisitä kirjoista lähtien. Hotellin oma netti toimi moitteettomasti huoneistoissa ja yliestiloissa. Kaiken kaikkiaan oman alueensa siisteimpiä ja rauhallisempia hotelleja, joita voin suositella niin pareille kuin yksin tai ystävänkin kanssa matkustaville.Kiitos Palmera Beach Hotel oli ilo vierailla hotellissanne!

 
9.10.2013

Kirjoittanut BarronGlasgow Glasgow

Äskettäinen loma

Suosittelisimme kovasti Palmera Beachissa yöpymistä. Sijainti on loistava, ja henkilökunta on todella avuliasta ja mukavaa. Ravintolan Niko on poikkeuksellinen! Hänen jatkuva iloisuutensa, pitkistä työpäivistä huolimatta, on ensiluokkaista, ja taikatemppujensa ansiosta hän kilpailee Dynamo-taikurin kanssa! Varasimme puolihoidon, mutta söimme vain aamiaisen, sillä paikallisten ravintoloiden kreikkalainen ruoka oli loistavaa. Sää oli hyvä vain puolet paikassa viettämästämme ajasta, mutta nautimme silti lomastamme. Vilpittömät kiitokset hotellin henkilökunnalle, joka teki lomastamme loistavan. E ja K Barron

 
13.10.2020

Kirjoittanut forevershelbella Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Nice boutique beach front hotel

Hotel Director, Simakis made sure we had a special room, and I’m ever so grateful for this. Thank you Simakis. The view was amazing the design and colours of the room were modern, warm clean and cosy. Each morning I would wake up to a view of the sea and the sun rise. It was truly magical. I would recommend this hotel to anyone who is staying in Chersonissos. It’s not a large resort, but it is bang in the middle of the strip of Chersonissos. They have an area on the beach or you can chill out at their pool or pretty sun garden. We had half board (breakfast and dinner) the staff at the buffet were friendly and really accommodating, we did prefer the beach front restaurant food, as their were not much options for our liking. The beach restaurant is pricey and was not included in our package, but you get a 10% discount on your bill if your staying at the hotel. The only things I would say needs an upgrade would be 1. the hotels room towels, they were tatty, hard and over used. 2. The ability to have a tea coffee service in all types of room. Most hotels across the globe 4star and above offer this. 3. No charge to room safe as it shows that you want your visitors to have a stress free and safe stay. 4. TV station selection, most hotels nowadays have the option to use Netflix. Or have channels that have the most common visitors language. Seeing that the town shuts down at midnight, including the hotel the only thing to do is hangout on the balcony or to watch TV. I’m lucky as I used my own device to watch. Overall, definitely a must to stay here for all ages. I saw all age groups here at Palmera Beach Hotel. 👌🏾

 
8.10.2020

Kirjoittanut DaniloT756

Very good location, friendly staff

All staff were profesional, no pressure, but all things working. Friendly reception staff and hotel staff, during meals we got additional info about local food. Well-organized luggage storage on departure, smart towel rental.