Palmera Beach & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Palmera Beach & Spa on pidetty keskitasoinen hotelli hyvällä sijainnilla rannan ja Hersonissoksen keskustan tuntumassa. Hotellin henkilökunta huolehtii asiakkaistaan hyvin, ja rantatavernassa voit nauttia kevyempiä annoksia päivän mittaan. Hotellin lämmin tunnelma luo hyvät puitteet onnistuneeseen lomaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Siisteys ja palvelu
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 793 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Palmera Beach & Spa sijaitsee lähellä rantaa, ja hotellilla on allas sekä erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan (ilman panttia superior-huoneissa majoittuville).

Buffetravintola sekä rantataverna, joka tarjoaa kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Pieni spa, jossa hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Sauna, jacuzzi ja pieni kuntosali lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pöytätennistä lisämaksusta.

Hotelli koostuu viidestä rakennuksesta, ja alueella on paljon portaita. Hotellin ympäristössä on useita kivoja kauppoja, joissa hyvä valikoima muotia ja paikallisia tuotteita. Pieni katu tulee ylittää rannalle mennessä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.Aikuisten ostaessa puolihoidon 2-11-vuotiaat syövät ilmaiseksi.