Nana Princess

  • Uusi ja moderni
  • Sviittejä ja huoneita omalla kuntosalilla ja altaalla
  • Yksityinen ranta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Nana Princess on ylellinen hotelli, jossa vietät unohtumattoman loman. Täällä majoitut rennossa ympäristössä aivan rannalla Staliksen ulkopuolella. Nauti päivästä hotellin allasalueella tai varaa sviitti omalla altaalla, jolloin pääset pulahtamaan veteen suoraan omasta huoneesta. Kun haluat rentoutua, voit vierailla hotellin spassa.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Superior-huone 1-3 hengelle. Juniorsviitti 2-3 hengelle. Sviitti 2-3 hengelle. Allassviitti 2-3 hengelle. Deluxe-sviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-svitti 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 174 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Nana Princess on moderni hotelli, jossa on allasalue kahdella suolavesialtaalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet rannalla ja allasalueella. Huoneissa, joissa on yksityinen allas, vesi on lämmitetty +22 asteiseksi. Mahdollisuus korkeampaan lämpötilaan lisämaksua vastaan.

Hotellin pääravintolassa tarjolla on aamiaista ja illallista. Á la carte-ravintola Eternal Blue, joka tarjoilee kalaa ja mereneläviä. Toinen à la carte-ravintola Meeting Point tarjoilee kansainvälisiä annoksia kreikkalaisella vivahteella. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Rantabaari, joka tarjoilee yksinkertaisia annoksia ja juomia. Loungebaari Artemis Barista on upeat näkymät merelle.

Hotellissa on noin 1400 neliön kokoinen spa, jossa on maksuton kuntosali ja lämmitetty sisäallas. Sauna, höyrysauna, hieronta ja kauneuskeskus, jossa kampaaja ja manikyyri, lisämaksusta. Pyöränvuokrausta lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellialueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Pesulapalvelu lisämaksusta. Parkkipaikka. Pieni vaate- ja koruliike. Hissi vain päärakennuksessa. Alueella korkeuseroja. Staliksen keskustaan on noin 1 km ja Hersonissokseen noin 3,5 km.

Hotellin vieraat voivat käyttää naapurihotelli Nana Beachin palveluita. Tarjolla on esim. maksuton lastenkerho, rantalentopalloa, iltaviihdettä ja altaita. Tennis ja sukelluskeskus lisämaksusta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Puolihoito sisältää aamiaisen ja illallisen (valmis menu).