Nana Beach

 • Perheiden helmi rannalla
 • Pieni vesipuisto
 • Paljon aktiviteetteja

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Nana Golden Beach koostuu useasta pienestä rakennuksesta, jotka sijaitsevat vehreässä ympäristössä. Hotellista löytyy useita altaita, aikainen illallinen perheen pienimmille sekä lastenkerho. Lomamukavuutta lisää All Inclusive, oma allas aikuisille, hyvä ruoka ja useat aktiviteetit. Täällä viihtyy niin perheet kuin parit!

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-4 hengelle. Kahden hengen huone bungalowissa 2-4 hengelle. Perhehuone 4 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Hotellialue oli hyvä, huone siisti ja hyvä, uima-altaat ja uimaranta hyvät ja siistit. Muutamassa...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2100 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Suuri, lapsiystävällinen hotelli rauhallisella alueella lähellä rantaa. Hotelli koostuu useasta rakennuksesta, joita ympäröi vehreä kasvillisuus. Viihtyisällä allasalueella on useita altaita ja kolme lastenallasta, joista yhdessä on pieni vesipuisto. Aikuisten altaat ja kaksi pienempää lastenallasta ovat puoliksi merivesialtaita. Yksi ainostaan yli 16-vuotiaille vieraille tarkoitettu allas, jossa lisäksi poreamme. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasalueella että hiekkarannalla. Pyyhkeet panttia vastaan. Allas-/snackbaarissa tarjoillaan pientä purtavaa. Lisämaksullinen wifi ja internetnurkkaus.

Hotellissa on kaksi buffetravintolaa ja neljä à la carte -ravintolaa. Tarjolla on kreikkalaisia, aasialaisia ja italialaisia herkkuja. Suurimmassa buffetravintolassa on lapsille oma menu. Ravintoloissa edellytetään illallisella siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Hotellin järjestämää ohjelmaa. Elävää musiikkia kerran viikossa.

Minidisko. Hotellin järjestämä lastenkerho. Leikkipaikka ja leikkihuone. Lisäksi rajoitettu määrä lainattavissa maksutta tai panttia vastaan: kylpymalja, lasten koroke, pullonlämmitin, lasinpuhdistuslaite ja itkuhälytin. Rattaat ja matkasänky lisämaksusta.

Yli 16-vuotiaille vieraille tarkoitetulla kylpyläosastolla on lisämaksullinen sauna ja hamam. Maksutta voi pelata tennistä (mailat panttia vastaan), snorklata, purjelautailla, meloa ja polkuveneillä. Sukelluskoulu ja moottorikäyttöiset vesiurheilulajit, kuten vesihiihto sekä banaaniveneajelu lisämaksusta. Maksuton kuntosali ja pöytätennis. Biljardi ja darts panttia vastaan. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellialueella on korkeuseroja. Hissi on vain päärakennuksessa. Noin 1 km Stalikseen ja 3.5km Hersonissokseen.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00 Althinassa ja klo 7.30-10.00 Thalassassa.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, Althinassa.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.30, Althinassa ja Thalassassa.
 • À la carte-illallinen, klo 18.30-21.30 Zorbasissa, Firenzessä tai Namissa.
 • Fine dining, á la carte-illallinen, klo 19.00-23.00 Poseidonissa.
 • Yksinkertaisia annoksia ja snacksejä, klo 10.30-18.00 Verandassa.
 • Jäätelöä, lettuja, vohveleita, hedelmiä ja jugurttia, klo 10.30-18.00 Kalypsossa.
 • Yksinkertaisia annoksia ja snacksejä, klo 10.30-18.30 rantabaari Nautilusissa.
 • Snacksejä, lettuja ja suklaata, klo 10.30-18.00 Poseidonissa.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-00.30.
 • Viihdettä ja aktiviteetteja.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Perhehotelleissamme on aina
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
 • Wifi yleisissä tiloissa