1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksessa. Huoneet ovate erilaisia, osa on modernimpia. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat puutarhassa rannan lähellä. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi merelle päin. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka sijaitsevat lähellä hotellin päärakennusta, koostuvat kahdesta makuuhuoneesta. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Superiorhuone

Tilavia superiorhuoneita, jotka sijaitsevat bungaloweissa. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Väliseinä. 2-4 rappusta makuuhuoneen ja olohuoneen välillä. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, jotka sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Huoneet ovat erilaisia, osa modernimpia. Kaikissa huoneissa on puhelin, jääkaappi ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton ilmastointi. Tallelokero ja wifi lisämaksusta. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle