1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Galini -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
6,9 / 10
Puhtaus
 
6,0 / 10
Palvelu
 
6,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,2 / 10
Huone/huoneisto
 
6,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,3 / 10

10 viimeisintä arvostelua


2 10:stä

Raili,

+
Ei vastannut odotukdia
-
Keittiön varustus huono emalikattilat vanhan vaarallisia.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


8 10:stä

Marko,
Akaa

+
Rauhallinen
-
Kunnolinen ilman vaihto huoneisiin , tekstiilien ja patjojen uusiminen

Vahvistettu asiakas: 2019-07-29


8 10:stä

Liisa,
Kankaanpää

+
Plussaa lyhyt matka kauppaan, ravintoloihin sekä rannalle.
-
Huoneistoon missä oli pieni keittiö ja jääkaappi olisi ollut huomattavasti mukavampaa jos perus varusteluun sisältyisi tiskiharja sekä tiskiaine. Näin voisi itse tiskata astiansa koska tämä ei siivoojien työnkuvaan kuulunut. Myös käsisaippua vessassa olisi mukava pikku plussa.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


9 10:stä

Aino,
HELSINKI

+
Rauhallinen ja tunnelmallinen pieni hotelli. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja kaikki toimi erittäin hyvin. Uima altaalla oli aina tilaa. Hotelli on todella kaunis ja hyvällä paikalla, vaikka kiven heiton päässä on baareja sekä ravintoloita ei äänet kantaudu huoneisiin. Keittiöstä löytyy jääkaappi, hella ja uuni joten huoneessa on mahdollista kokkailla itse. Me olimme valinneet aamupalan hotellilta ja se oikein mukava. Ei mitenkään erikoinen (kahvi, hedelmä, leipä, muna ym,) mutta kiva extra ja mahan sai täyteen.
-
Siivoja oli hieman suurpiirteinen. Esim. Lakanat saattoivat olla laitettuna vain puoliksi.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-22


8 10:stä

Timo,
Helsinki

+
Miellyttävä vihreä miljöö , siis kasvit.
-
Televisiot huoneisiin sekä wifi.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-15


7 10:stä

Pieta,
Vantaa

+
Kaunis allasalue, joka kivasti piilossa kadulta.
-
Lisämaksullinen ilmastointi oli aivan surkea. Huoneistoihin voisi kuulua vähän enemmän siivoustarvikkeita, esimerkiksi tiskiharja kun kyseessä on kuitenkin huoneistohotelli.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-08


6 10:stä

Eve ,
Turku

+
Hyvää sijainti, omaa parkkipaikka, kaunis piha alue. Lähtöpäivänä meidän piti vapauta huoneetta jo klo. 12, mutta voimme pitää huone siihen asti, kunnes siivooja tulee. Hän tuli vasta puoli neljalta ja sen jälkeen me jättimme matkalaukut respaan ja käytimme uima aluetta kunnes bussi tulee hakemaan, klo. 18.30. Tästä voin kiittää henkilökuntaa.
-
Olohuoneessa haisii homeelta, voisi olla enemmän vaatekaappia ja pehmeämpi patjat.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-24


8 10:stä

Jenni,
Turku

+
Mukava ja avulias henkilökunta. Hotelli on keskeisellä paikalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-27


7 10:stä

Raija,
Rajamäki

+
Sijainti ja rauhallisuus
-
Aamiaisravintola auki vain aamiaisen ajan ja allasbaari suljettu kokonaan, olisi ollut kiva jos päiväsaikaankin olisi voinut ostaa pientä purtavaa. Henkiökunta ei kovin palveluhenkistä, varsinkin respa. Kylttejä, mutta kaikki kreikaksi. Hotellihuonetta ei saanut rahallakaan pitää muutamaa tuntia kauemmin (yölento), ennemmin hotelli piti ne tyhjillään, tämähän toisi hotellille vain enemmän tuloja ja varmaan ne ehtisi siivota esim. klo 18 jälkeenkin.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


7 10:stä

kari,
orimattila

+
viihtyisä hotellialue kukat puustot sun muut bougainvillet .
-

Vahvistettu asiakas: 2018-09-24


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Galini -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4/5 Sijainti
 • 4/5 Nukkuminen
 • 3,5/5 Huoneet
 • 3,5/5 Palvelu
 • 4/5 Hinta-laatusuhde
 • 4/5 Siisteys

16% matkustajista suositttelee

49 arvostelua
Erinomainen
 
18
Erittäin hyvä
 
15
Hyvä
 
8
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

15.10.2018

Kirjoittanut KariP447

Olipahan ihan kiva kokemus . Hyvät bussiyhteydet .

Hotelli oli viehättävä paljon kukkia ja puita . Syyskuu oli hyvä ajankohta rauhallista ja leppoisaa oleilua . Rantaan lyhyt kävelymatka ja ranta oli oiken hyvä . Kaikkiaan Maliasta jäi kiva kuva kun pahin hulinaaika oli ohi .

 
13.8.2019

Kirjoittanut Rasmusnielsen1

Beautiful place, great location and good service

Galini has the most welcoming personal i ever experienced, its located just far enough from the busy night life so you wont be interrupted during sleep and close enough to be just a step away from everything; resturants, bars, local shops etc. I will definitely come back to galini in the future

 
8.8.2019

Kirjoittanut RuneH228

Nice hotel, great staff

Nice and quiet hotel for families. The rooms are cleaned every day. The staff is nice and helpful. Will recommend this place for your next Crete vacation. We will come back to stay here again. Apollo does not inform that there is a service fee/tax of 0,5 Euro pr.day that is not included. Also the AC cost 7 Euros extra pr.day (optional). This should have been informed by Apollo, and is not the hotels fault.

 
9.7.2019

Kirjoittanut Steto77

Beautiful and charming hotel

We visited Galini Apartments the first week of July while the town is still relatively quiet. This is not a 5* luxury hotel, but it is beautiful. The room was spacious, clean and charming. The staff is extremely friendly. Galini Apartments is situated perfectly in proximity to the beach, cocktail bars, restaurants and the party street. Right across the road is a small super market run by a very sweet couple and next to that is a small side road leading straight to Dolphin Beach Bar. I expect to visit this lovely hotel again.

 
7.7.2019

Kirjoittanut Ronny P

Very good hotel

Very nice people you feeling home Thanx to the best bartender Elfyera ;) she is ta best Very clean and nice roms Nice pol And u have all around you Night club resturant Macdonald Beach I very like it and will back There next year