Huoneet

Deluxe-huone päärakennuksessa

Maris-rakennuksessa sijaitsevia deluxe-huoneita, jotka on remontoitu talvella 2014-2015. Kaikissa deluxe-huoneissa on puhelin ja taulu-tv musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hisutenkuivain. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Minibaari, täyttö lisämaksusta. Parveke tai terassi, osa merelle päin ja osa allasnäkymällä. Muissa tapauksissa näkymä vuorille tai puutarhaan. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-perhehuone

Deluxe-perhehuoneissa on erillinen makuuhuone ja olohuone, missä kaksi ylimääräistä sänkyä. Huoneet sijaitsevat Maris-rakennuksessa tai bungalow-osassa hotellia. Pieni jääkaappi ja kahvin sekä teen keittiomahdollisuus. Puhelin ja satelliitti-tv musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa deluxe-perhehuoneita on kaksi kylpyhuonetta. Parveke tai terassi. Siivous 7krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat hotellin Terra-rakennuksessa tai bungaloweissa. Kaikissa huoneissa on jääkaappi, puhelin ja taulu-tv musiikkikanavilla. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpy/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, jotka tarvitsevat lisävuoteen.

Huonekoko: Noin 27 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Perhehuoneissa on kaksi huonetta (avoin pohjaratkaisu) ja neljä sänkyä. Jääkaappi ja kahvin ja teen keittomahdollisuus. Puhelin ja televisio musiikkikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, terassi tai maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että myös alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, jotka tarvitsevat lisävuoteen.

Soveltuu enintään: 4 hengelle

Sviitti

Deluxe-sviittejä Maris rakennuksessa tai bungaloweissa. Erillinen makuuhuone ja olohuone. Satelliitti-tv ja puhelin. Pieni jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa sviittejä on kaksi kylpyhuonetta. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 53-74 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.