1. Lento & hotelli

 2. Huonetyyppi

 3. Lisäpalvelut

 4. Tiedot

 5. Vahvista

 6. Valmis

Kokemuksia Creta Maris Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen, Reevoon, keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10

10 viimeisintä arvostelua


10 10:stä

Hanna,
Vantaa

+
Hotellin alueella paljon uima-altaita ja hyviä ravintoloita. Henkilökunta todella ystävällistä ja ammattitaitoista. Turvallinen hotellialue, viihdyimme alueella erittäin hyvin.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-10-22


10 10:stä

Mia,
Kirkkonummi

+
Neljättä kertaa samassa hotellissa, ja nyt jos suunnittelemme seuraavan sesän vierailua <3
-

Vahvistettu asiakas: 2018-06-25


9 10:stä

Sanna,
Helsinki

+
Siistit tilat, ranta lähellä, ystävällinen palvelu
-
Lisää kuvia huoneista. Olimme toista kertaa samassa hotellissa. Tällä kertaa ns. sviitissä. Huone ei vastannut millään tasolla sviittiä. Välipala tarjoilu mitä all in clusiveen kuuluu kaipaisi hieman lisäystä.

Vahvistettu asiakas: 2017-09-10


9 10:stä

,

+
Monipuolinen, laaja hotellialue, erittäin hyvä palvelu.
-

Vahvistettu asiakas: 2017-08-06


10 10:stä

Ari,
Helsinki

+
Erinomainen hotelli, suuri ja hyvin hoidettu alue, kaikkialla on täysin siistiä. Hotellilla on paljon allasalueita sekä oma iso hiekkaranta. Rantatuoleja ja -varjoja on aina saatavilla. Ruoka on hyvää ja palvelu hotellissa kaikin puolin erinomaista. Palaavat asiakkaat muistetaan ja huomioidaan hyvin.
-
Isommille lapsille on hyvin aktiviteetteja ja ohjattua kerhotoimintaa, mutta pienille lapsille (alle neljävuotiaille) ei ole kunnollista leikkipaikkaa, vain yksi pieni ulkoleikkipaikka, jossa on muutama liukumäki. Sekin on kuitenkin suoraan auringonpaisteessa, joten siellä on hyvin kuuma ja liukumäkikin on päiväaikaan polttavan kuuma. Hotellissa on paljon lapsiperheitä, joten kunnollinen katettu ulkoleikkipaikka tai sisäleikkipaikka olisi erittäin tervetullut lisä.

Vahvistettu asiakas: 2017-07-30


10 10:stä

Maria,
Espoo

+
Palvelut, ruoka, sijainti, maisemat, kaikki organisoitu viimeisen päälle ja toimii kuin rasvattu, huoneet.
-
Lisää ja monipuolisempia leikkipaikkoja lapsille, joissa voisivat puuhata vapaasti.

Vahvistettu asiakas: 2017-07-23


10 10:stä

,

+
alting
-
ingen

Vahvistettu asiakas: 2018-10-07


10 10:stä

Birthe,
Nakskov

+
En fantastisk service og sjovt at opleve de forskellige uniformer mændene havde på.
-

Vahvistettu asiakas: 2018-07-29


10 10:stä

Klavs,
Kastrup

+
Super Resort og virkeligt venligt personale, som var smilende og imødekommende.
-
Egentlig ikke....

Vahvistettu asiakas: 2018-04-29


5 10:stä

Arne,
Hernes

+
Beliggenhet
-
At du valgfritt kan spise der du ønsker uten å måtte stå opp tidlig eller gå lange veier til resepsjonen for å få bord. Spesielt når du har all inklusive.

Vahvistettu asiakas: 2018-09-30


Katso kaikki arvostelut

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Creta Maris Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.

Mitä odottaa

 • 4,5/5 Sijainti
 • 4,5/5 Nukkuminen
 • 4,5/5 Huoneet
 • 4,5/5 Palvelu
 • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
 • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

3910 arvostelua
Erinomainen
 
2714
Erittäin hyvä
 
856
Hyvä
 
240
Ei kovin hyvä
 
66
Huono
 
34

Viimeisimmät 5 arviota

20.9.2017

Kirjoittanut Rei76_2017 Mikkeli, Suomi

Mahtava paikka perhelomalle!

Olimme perheen kanssa syyskuussa 2017 viikon lomalla Creta Maris Beach Resort hotellissa. Aivan loistava paikka! Lapset 7v ja 9v rakastivat uima-altaita, ja niihin löytyi tältä hotellilta huikeasti valinnan varaa. Myös kaksi vesiliukumäkeä oli meidän lapsille hieno lisä. Siisti hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Tenniskentät, jalkapallokenttä sekä minigolfrata olivat myös lastemme suosiossa iltaisin. Hotellilla myös päivittäin paljon ohjattuja liikunnallisia aktiviteetteja. All inclusive on tällä hotellilla aivan huikea! Monia ravintoloja, missä on lounaalla ja illallisella aivan huikeasti valinnan varaa joka makuun. Ja uima-altaiden luona polskimisen välissä voi hakea juotavia, pikku purtavaa sekä jäätelöitä virkistämään kuumaa päivää. Suosittelen ehdottomasti!

 
1.2.2014

Kirjoittanut N S Istanb

Aina paras

Tämä on paras hotelli viettää lomaasi aina. Parasta vastinetta rahoille ja mahtavat huoneet, kokeile uusia deluxe-bungaloweja. Söimme illallista kuudessa eri ravintolassa ja nautimme rannasta joka kerta, jopa tuulisena päivänä, hotelli on todellakin lyömätön. Koko henkilökunta iloisesti täytti tarpeemme omalla kreetalaisella tavallaan, se on todella hauskaa eikä mikään vitsi. Rakastimme ruokaa, vaikkakin se on all inclusive on se laadukasta. Bouzoki -show barbeque-iltana oli kohokohta.

 
20.1.2019

Kirjoittanut Guy I

A perfect vacation!

The hotel maintenance is very high, the green areas are stunning. Many places to eat, there is also restaurant near the main pool, good variety of food. Great landscape in the whole complex. And most important is the excellent service in all hotel units! We'll definitely be back this summer

 
24.12.2018

Kirjoittanut Jamas-Jassu

We enjoyed the resort very much spent excellent Holidays - we are planning to come back again !!!

Accommodation in Deluxe Room was very nice, the room is commodious, with nice furniture. Double Bad and additional bad were very comfortable with many pillows... Food was very variable and tasty including Breakfast, Lunch and Dinner, lots of fruits, cakes and ice scream… We were just missing choice of not so thick soups, better suitable for children. The whole hotel area is very clean, service staff very helpful in restaurant, friendly and polite including room cleaning persons… The evening Entertainment could be sometimes in the Maris Building area and not only in the upper area in Amphitheatre, Terra Building. Sunbeds are comfortable in pool and beach area. The beach could be more frequently cleaned from see plants.

 
5.12.2018

Kirjoittanut Dana N Phoenix, Arizona

Was a nice resort, food was good, a little outdated!

For an all inclusive it was nice. We usually go to Adults only so the kids was something different for us. Room was very bland, outdated but nice views and very spacious. We got a one-bedroom ocean front. The little mini bar wasn’t stalked with much. No art-work on the walls or decor gave it a very cold feel. Also, first hotel we’ve ever stayed in where you can’t flush toilette paper down the toilette. They provide a covered waste basket for this. Bed was comfy, food was pretty good. Beach was decent. There’s a beautiful rocky beach just left to the property that has very clear beautiful water with a small cove. Employees were polite. Lots of cats in the property that were well taken care of was nice.