Club Calimera Sirens Beach

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa lomalle Club Calimera Sirens Beachiin! Hotelli sijaitsee Maliassa, Kreetalla ja täällä asut aivan rannalla, keskellä vehreää puutarhaa. Lapsiperheille sopivassa hotellissa on lastenkerho, veriurheiluaktiviteetteja, kuntosali sekä useita altaita.

Lisäturvaa lomavaraukseen!​

Nyt saat kaikkiin vuoden 2020 lomiin saat joustavat muutosehdot, joiden ansiosta voit muuttaa matkan ajankohtaa tai kohdetta yhden kerran maksutta vielä jopa kaksi viikkoa ennen matkaa. Lue lisää täältä »


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 685 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Club Calimera Sirens Beach sijaitsee Maliassa Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä nautit lomasta niin altaalla kuin hienohiekkaisella rannalla.

Hotellissa on kolme allasta, joista kahdesta löytyy kahluuallas lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä pyyhkeet allasalueella. Pyyhkeen vaihto 1 €, joka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Hotelli sijaitsee Maliassa hienohiekkaisella rannalla, joka tunnetaan yhtenä alueen parhaista. Ranta on lapsiystävällinen. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä pyyhkeet rannalla. Pyyhkeen vaihto 1 €, joka lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Rannalla vois myös kokeilla sukellusta ja eri vesiurheilulajeja kuten liippuriitoa, jetskitä, banaaniveneitä ja polkuveneitä lisämaksusta. Aktiviteetit ovat hotellin alueella, mutta ovat ulkopuolisen palveluntarjoajan järjestämiä.

Leikkipaikka ja hotellin oma lastenkerho. Kansainvälinen animaatioryhmä, joka järjestää puuhaa lapsille päivän aikana. Iltaisin teemailtoja ja viihdettä. Lastenkerho on tarkoitettu 4-13 -vuotiaille, nuorisokerho 14-17 -vuotiaille. Lapsille suunnattuihin aktiviteetteihin kuuluu mm. kasvomaalausta, aarrejahteja ja leikkejä altaalla. Lastenkerho on avoinna 6 vrk/vk.

Tennistä (kaksi kenttää, lisämaksusta iltaisin), pöytätennis, minigolf, rantalentopallo, kuntosali ja vesijumppaa. Mahdollisuus pelata biljardia, vuokrata tennisvarusteita tai varata lisämaksullinen hieronta.

Tallelokero ja pesulapalvelu lisämaksusta.

Noin 800 metriä Malian keskustaan, josta löytyy useita kauppoja, ravintoloita ja baareja.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00.
  • Myöhäinen mannermainen aamiainen, klo 10.00-11.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
  • Snacksejä altaalla/rantabaarissa, klo 11.00-12.30 ja klo 15.30-17.30.
  • Jäätelöä, klo 11.00-18.00.
  • Kahvia ja kakkuja pääbaarissa, klo 16.30-17.30.
  • Yöpalaa kahdesti viikossa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia sekä tiettyjä kansainvälisiä merkkejä, klo 11:00-23:00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.