Chania Flair

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Chania Flair on uusi hotelli rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa Kreetalla. Ikäraja on 16 vuotta. Kivenheiton päässä on hiekkaranta sekä Hanian Venetsialainen satama. Moderneista huoneista on merinäköala ja varaamalla kattohuoneisto sviittin pääset nauttimaan omasta jacuzzista ja saunasta.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle.. Juniorsviitti 2 hengelle. Kattohuoneisto sviitti 2 hengelle. Kahden huoneen sviitti 4 hengelle. Yhden hengen huone 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uudessa Chania Flairissa on ihana tunnelma. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Hanian kaupungissa ja toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hiekkaranta odottaa heti hotellin ulkopuolella ja Venetsialaiseen satamaan on lyhyt kävelymatka.

Hotellin kattoterassilta on kauniit näkymät Hanian rannikolle ja Valkoiselle vuorelle, tai Lefka Orille, kuten paikalliset sanoisivat. Täällä on baari, josta voi ostaa juomia. Keskustasta löytyy ostostamahdollisuuksia ja huvituksiä sekä useita illallisravintoloita. Nea Choran pieni satama kävelykatuneen sijaitsee hotellin ulkopuolella.

Ateriat

Aamiainen.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa