Gouves

Apollopalvelu

Matkakohteissa, joissa on täysipalvelu, tapaat Apollomatkojen suomalaisen oppaan. Sinulla ja matkaseurueellasi on kohdehenkilökuntamme aivan kulman takana, kun tarvitset tietoa tai hyviä vinkkejä tai apua pulmatilanteessa. Jos olet varannut kuljetuksen lentokentältä hotellille, tapaat Apollomatkojen henkilökuntaa jo matkakohteen lentokentällä, vaikka aina he eivät tule bussissa mukana hotelleille.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Uutuus! Gouves on täydellinen vaihtoehto kun etsit rauhallista ja kaunista lomakohdetta Kreetalla. Kohde sopii niin perheille ja pareille; täältä löytyy useita kauniita laguuneja sekä pitkä, vaaleahiekkainen ranta, joka on paikoitellen myös matala. Gouvesista ei ole myöskään pitkä matka Kreetan suurimmalle nähtävyydelle, Knossokselle.

Lisätiedot Gouves

Ravintolat

Hintataso Kreetalla on hieman Suomea edullisempi. Keskihinta kahden hengen illalliselle on noin 20 euroa / hlö. Olut maksaa noin 3,5 euroa.

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokenttäkuljetus Heraklionin lentokentältä Gouvesin hotelleihimme kestää noin 20 minuutiia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Rannat

Gouvesissa on pitkä hiekkaranta, joka on osittain kivi- ja kalliopohjaa. Suosittelemme uimakenkiä. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa. The Island hotellin kohdalla on maksuttomia aurinkotuoleja hotellin vieraille. Alueella on myös useita pieniä laguuneja, joiden yhteydessä on vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Vedenalaiset virtaukset voivat olla ajoittain voimakkaita.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 15°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 25°c
loka 22°c
marras 19°c
joulu 16°c
8,5 10:stä Gouves
Asiakkaidemme arvio, Perustuu 159 arvioon