Geraniotis Villa

  • Villa jopa 8 hengelle
  • Oma allas
  • Nauti sisarhotelli Geraniotis Beachin palveluista

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Yksikerroksiseen Geraniotis Villaan majoittuu suurempi perhe tai kaveriporukka – täältä löytyy tilaa jopa kahdeksalle hengelle. Villassa voit nauttia rennosta päivästä omalla yksityisellä altaalla ja kokata omalla terassilla missä on grillaus- ja ruuanlaittomahdollisuus. Voit myös hemmotella itseäsi vuokraamalla oman kokin, joka laittaa ruokaa toiveidesi mukaisesti. Tämä on täydellinen majapaikka syntymäpäivien tai hääjuhlien viettoon!


Huonetyyppi

Neljän huoneen huoneistoja 2-8 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 6 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Geraniotis Villa on täysin remontoitu lomamajoitukseksi. Täältä löytyy yksityinen uima-allas ja suuri ulkotila ruuanlaittomahdollisuudella. Villa sijaitsee vanhassa Geranin kylässä.

Villassa on kaksi allasta, joista toinen on pieni pyöreänmuotoinen lastenallas. Suurempi allas on 1,5 m syvä ja lastenallas 0,4 m. Altaiden vesi pidetään miellyttävässä lämpötilassa ja lämmitetään tarvittaessa alku- ja loppukaudesta. Altaiden lämpötila voi olla viileämpi aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Aurinkoterassilla altaan ympärillä on myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Villan ulkopuolella kasvaa mm. oliivipuita sekä appelsiini-, sitruuna ja mandariinipuita.

Villan tilavalla patiolla on hiiligrilli, puuhella sekä nestekaasulla toimivat keittolevyt, mitkä mahdollistavat ruuanlaiton myös ulkona. Näiden vierestä löytyy myös ruokailuryhmä. Mikäli haluat tilata oman kokin, onnistuu se Geraniotis Beach -hotellin vastaanotosta. Villassa on äänentoistojärjestelmä, joten voit viettää iltaa tanssien. Uuni, liesi ja tyylikkäästi sisustettu makuuhuone. Pesukone/kuivausrumpu, 4 sateliitti-tv:tä, pelikonsoli, dvd-soitin, 2 jääkaappia. Yhdistetty keittiö ja olohuone mikä on jaettu kahteen osaan.

Villan lähellä on pieni minimarketti ja perinteinen kreikkalainen kahvila. Lähempänä päätietä, noin 800 metrin päässä, sijaitsee pieni supermarketti, taverna, apteekki ja leipomo. Villan ympäristössä appelsiini- ja oliivipuiden katveessa on mukava tehdä pyöräily- ja kävelylenkkejä. Villalla on rajoitettu määrä polkupyöriä lainattavissa (2 aikuisten pyörää ja 1 lastenpyörä). Villan sisätiloissa ei saa tupakoida. Tallelokero (sisälle mahtuu kannettava tietokone). Sadesuihkut. Geranin ranta sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä ja tänne pääsee nopeasti autolla tai pyörällä. Voit myös kävellä rannalle oliivilehtojen läpi. Ranta on kivi-/hiekkaranta. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa, mutta täältä löytyy myös paljon rauhallisia paikkoja missä voit nauttia auringosta omissa oloissa.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Voit ostaa kuljetuksen villalle Apollomatkojen kautta. Lentokenttäkuljetus saapuu Geraniotis Beach-hotellille, mistä matkaa jatketaan villalle hotellin järjestämällä yksityiskuljetuksella. Sisäänkirjautuminen villaan tapahtuu Geraniotis Beachissä.

Välimatka Geraniotis Beachin ja Geraniotis Villan välillä on noin 2,5 kilometriä.