1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kahden hengen huone

Kauniita kahden hengen huoneita, joissa on puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Jääkaappi/minibaari ja vedenkeitin. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme ja wc. Terassi tai parveke, osassa allasnäköala. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 30 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle

Kahden hengen huone, rannan puoli

Kauniita kahden hengen huoneita lähellä rantaa. Kaikissa huoneissa on puhelin, minibaari ja satelliitti-tv. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain ja vedenkeitin. Kylpyamme ja wc. Terassi tai parveke merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden huoneen sviitti

Kauniita kahden huoneen sviittejä. Makuuhuone, jossa parivuode ja olohuone, jossa vuodesohva. Puhelin ja satelliitti-tv. Jääkaappi/minibaari. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Terassi tai parveke allasnäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on suurempi makuuhuone parivuoteella sekä pienempi makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella. Kaikissa huoneissa on puhelin ja satelliitti-tv. Maksuton tallelokero, ilmastointi ja wifi. Jääkaappi/minibaari. Hiustenkuivain. Suihku/kylpyamme ja wc. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.
Huonekoko: noin 42 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.