1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksio

Yksinkertaisia ja raikkaita kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä keittiöllä/olohuoneella. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin, tv ja puhelin. Silitysvälineet lainattavissa maksutta. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.
Soveltuu enintään: 2-3-hengelle/2-4 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Nostalgiessa, muttet välitä suurista tiloista tai maisemista. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä. Kampanjahuoneet sijaitsevat vilkkaalle tielle päin, ja liikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisia ja raikkaita yksiöitä, joissa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv ja puhelin. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi. Silitysvälineet lainattavissa maksutta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6krt/viikko.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.