1. Lento & hotelli

  2. Huonetyyppi

  3. Lisäpalvelut

  4. Tiedot

  5. Vahvista

  6. Valmis

Huoneet

Kaksikerroksinen kaksio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kaksioita sisustettuna perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Minikeittiö ja keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tv ja maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kolmio

Viihtyisiä kaksikerroksisia kolmioita, sisustettuna perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Tyylikkäitä kaksioita sisustettuna perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Tyylikkäitä kolmioita perinteiseen kreikkalaiseen tyyliin sisustettuna. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin, leivänpaahdin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassii. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmioita alennetulla maatasolla

Viihtyisiä kolmoita alennetulla maatasolla. Kaikissa huoneistoissa on tv ja maksuton wifi. Minikeittiö, vedenkeitin ja jääkaappi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Alennettu maataso. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Viihtyisiä yksiöitä, missä tv ja maksuton wifi. Minikeittiö ja keittolevyt, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.