Elounda

Puhelinpalvelu

Omatoimikohteissa ei ole Apollon henkilökuntaa. Luotamme, että valitsit matkakohteen, koska pärjäät hyvin itse etkä koe tarvitsevasi opaspalveluja. Yhteistyökumppanimme ovat huolella valittuja ja heillä on hyvä kohteen paikallistuntemus. Usein kumppanimme pitävät esittelytilaisuuden, jossa annetaan enemmän tietoa matkakohteesta. Voit myös varata mielenkiintoisia retkiä ja aktiviteetteja suoraan yhteistyökumppaneiltamme. Enemmän tietoa matkakohteesi palveluista saat saapuessasi kohteeseen.

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Elounda osaa todella hurmata kävijänsä ja herättää halun kokea lisää. Valitsimme Eloundasta parhaimman hotellin, joten täällä vietät todella tyylikästä lomaa laadukkaassa hotellissa!

Lisätiedot Elounda

Ravintolat

Kahden ruokalajin illallinen maksaa noin 14 €, olut noin 3 €.

Kuljetukset matkakohteessa

Bussimatka Heraklionin lentoasemalta Eloundaan kestää noin 1 tunnin ja 30 minuuttia. Joissakin tapauksissa bussimatka voi kulkea myös muiden matkakohteiden, kuten Hersonissoksen tai Anissaraksen kautta ja tällöin bussimatka kestää kauemmin.

Rannat

Eloundan ympäristössä on yksi hiekkaranta sekä useita pyöreäkivisiä rantoja. Vedenalaisia virtauksia saattaa esiintyä, joten suurimmalla osalla rannoista on rantavahti.

Rantahotellit vuokraavat ranta-alueen kunnalta ja näin ollen aurinkotuolit ja -varjot ovat rannalla lisämaksusta.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 14°c
helmi 14°c
maalis 16°c
huhti 18°c
touko 21°c
kesä 25°c
heinä 27°c
elo 27°c
syys 26°c
loka 23°c
marras 19°c
joulu 16°c